Facebook Pixel Εργκίν Αταμάν: "Κόκκινο πανί" στο Ισραήλ!
Μπάσκετ
| 2024-04-26 19:51:00

"Κόκκινο πανί" ο Αταμάν στο Ισραήλ - Ανεβαίνουν οι τόνοι ενόψει Game 3

Sportdog Team

Η ένταση μετά τις δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού έχει ανέβει και ο Τούρκος τεχνικός αποτελεί... κόκκινο πανί.

Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και έκανε το 1-1 στη σειρά των πλέι οφ, κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τους «πράσινους» να πηγαίνουν στο Βελιγράδι πλέον, με στόχο τουλάχιστον μια νίκη.

Ωστόσο, η ένταση και οι τόνοι έχουν ανέβει κατακόρυφα, ιδιαίτερα μετά το ξέσπασμα του Εργκίν Αταμάν, κατά της διαιτησίας του Game 1, ενώ αναφέρθηκε και σε "πολιτικά παιχνίδια", με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός να υπερασπίζεται τον τεχνικό της ομάδας, με ανακοίνωσή της.

Οι αντιδράσεις αυτές, δεν έμειναν απαρατήρητες στο Ισραήλ, με τα ΜΜΕ της χώρας να κάνουν λόγο για απαράδεκτη συμπεριφορά από τον Αταμάν.

Συγκεκριμένα, το «Walla Sport» αναφέρει χαρακτηριστικά για τον Αταμάν: «Ο προπονητής του Παναθηναϊκού προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να μετατρέψει τους αγώνες μπάσκετ σε πολιτική-φυλετική αντιπαράθεση σε καιρό πολέμου. Το αφεντικό του είναι ο τελευταίος που τον συγκρατεί και αμφότεροι αδικούν κατάφορα – ειδικά τους συμπρωταγωνιστές τους, που αξίζουν έναν πολύ πιο αξιοσέβαστο μανδύα. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν πρέπει να παρασυρθεί και να αντιδράσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από την Παλαιστίνη στην Ουκρανία! Ο Αταμάν έμπλεξε με την πολιτική

Μένει να φανεί, εάν θα ηρεμήσει η κατάσταση ή θα πέσει ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά, λίγες ημέρες πριν από το κρίσιμο τρίτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ, το οποίο θα διεξαχθεί στις 30/4, στη «Χάλα Πιονίρ» του Βελιγραδίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags