Facebook Pixel ΠΑΟ: Γιαννακόπουλος-Αταμάν ψάχνουν να κάνουν τώρα μεταγραφή!
Μπάσκετ
| 2024-04-27 23:41:00

Ανατροπή στον ΠΑΟ: Γιαννακόπουλος-Αταμάν ψάχνουν να κάνουν τώρα μεταγραφή!

του Pick n' Scroll
Ανατροπή στον ΠΑΟ: Γιαννακόπουλος-Αταμάν ψάχνουν να κάνουν τώρα μεταγραφή!

Τα νέα δεδομένα στο Τριφύλλι και το ντόμινο στον Ολυμπιακό. Γιατί στο Τριφύλλι θα βγουν ξανά στην αγορά και οι δύσκολες αποφάσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα στο Λιμάνι...

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τις πολύ μεγάλες μάχες με την Μακάμπι αλλά τα προβλήματα, που είχαν εξαφανιστεί για κάποιο διάστημα, είναι και πάλι εδώ. Ο Χουάντσο Χερνανγκόμεθ, που απουσίασε από το δεύτερο παιχνίδι με τους Ισραηλινούς, πήγε στην Ισπανία για εξετάσεις και θα χάσει τα ματς του Βελιγραδίου. Είναι ένα μεγάλο πλήγμα για τους «πράσινους», παρότι στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς ο Ιωάννης Παπαπέτρου κάλυψε ιδανικά το κενό του Ισπανού.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων του πρώην παίκτη του ΝΒΑ για να δει πως ακριβώς έχουν τα πράγματα πάντα με πρώτο μέλημα την υγεία του αθλητή. Και από κει και πέρα θα δει πως θα κινηθεί. Αλλωστε πριν από το πρόβλημα του Ισπανού υπάρχει η σκέψη για ενίσχυση στα πλέι-οφ της Α1. Και αυτό γιατί δεν υπολογίζεται ο Μπαλτσερόφσκι την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός έχει την μεγάλη του δύναμη στους ψηλούς. Ο Παναθηναϊκός έχει τον Λεσόρ, τον Αντετοκούνμπο και σε κάποια σχήματα τον Μήτογλου. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ περισσότερους και αυτό είναι κάτι, που προβληματίζει τους «πράσινους», οι οποίοι έχουν ακόμα μέρες για να αποφασίσουν τι θα κάνουν.

Η κάθε ομάδα στους τελικούς του πρωταθλήματος μπορεί να έχει επτά ξένους. Από αυτούς μπορεί να χρησιμοποιεί σε κάθε παιχνίδι τους έξι. Ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα σε αυτό, αφού διαθέτει δέκα ξένους. Και αν οι Σίκμα και Μπραζντέικις δεν υπολογίζονται (για το πρωτάθλημα), δεν ισχύει το ίδιο για τους υπόλοιπους οκτώ. Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να καλείται να πάρει μία μεγάλη απόφαση, κόβοντας έναν από τους οκτώ. Θα είναι κοντός ή ψηλός; Ιδού η απορία. Θα είναι μία δύσκολη απόφαση, αφού αν κόψει κοντό, θα έχει μεγάλο ποιοτικό πρόβλημα στην περιφέρεια. Αντίθετα στην φροντ-λάιν δεν θα έχει τέτοιο πρόβλημα, αλλά ποιον κόβεις από τους ψηλούς, που όλοι είναι πολύ καλοί; Τον Ράιτ, τον Πετρούσεφ ή τον Μιλουτίνοφ; Ο Φαλ είναι ο μόνος σέντερ, που σίγουρα δεν κόβεται, όπως δεν κόβεται και ο Πίτερς.

Οι «αιώνιοι» έχουν, λοιπόν, κι άλλες αγωνίες πλην των αγώνων με την Μακάμπι και την Μπαρτσελόνα. Αλλωστε μπήκαμε στο διάστημα όπου κρίνονται όλα με το ενδιαφέρον να έχει εκτιναχθεί στα ύψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρέμβαση Γιαννακόπουλου για Μπολτάουζερ - "Σπόντες" για ομάδες που σφύριξε

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags