Κανονικά θα διεξαχθεί -όπως όλα δείχνουν- η αναμέτρηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Παναθηναϊκό, που είναι προγραμματισμένη για τις 20:00 στην "Χάλα Πιονίρ" του Βελιγραδίου.

Θυμίζουμε ότι η απόφαση της σερβικής αστυνομίας να επιτρέψει στην Μακάμπι να έχει κόσμο στο πλευρό της στο Game 3 με τον Παναθηναϊκό άνοιξε τον… ασκό του Αιόλου, με τους Πράσινους και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να θέτουν θέμα ακόμα και μη διεξαγωγής του αγώνα.

Η γενική συνέλευση της Euroleague τον περασμένο Οκτώβριο αποφάσισε πως η ομάδα από το Ισραήλ μπορεί να δίνει τα παιχνίδια της στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση στο Βελιγράδι, χωρίς την παρουσία κόσμου. Επι της ουσίας, αυτό ίσχυε καθ’ όλη τη διαρκεία της regular season, με το σύνολο του Όντεντ Κάτας να αγωνίζεται κεκλεισμένων των θυρών. 

Αυτό ήταν που έκανε έξαλλους τους ιθύνοντες του Τριφυλλιού, που εξακολουθούν να είναι έντονα δυσαρεστημένοι με την όλη αυτή εξέλιξη, όμως εφόσον έχουν εκδοθεί εισιτήρια και υπάρχει το "οκ" από την σερβική αστυνομία, το παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά στις 20:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος το NBA για Αντετοκούνμπο - Φήμες για μεταγραφή σε ελληνική ομάδα!