Αναλυτικά όσα είπε ο άσος του Παναθηναϊκού:

Για το τι έκανε λάθος ο Παναθηναϊκός στο Game 3: «Πρέπει να έχουμε περισσότερη ενέργεια. Νιώθω πως πρέπει να είμαστε πιο... αθλητικοί, η Μακάμπι ήταν πιο σκληρή από εμάς στο προηγούμενο ματς».

Για το εάν είναι αισιόδοξος ότι μπορεί ακόμα να κερδίσει στην σειρά: «Φυσικά. Έχουμε μια ομάδα που παλεύει».

Για το πώς είναι το κλίμα στα αποδυτήρια: «Είναι ένα ματς… όλη η σεζόν. Όλοι είναι συγκεντρωμένοι. Θα βγούμε στο παρκέ και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε».

Για το αν θεωρεί ότι μετά από πέντε ματς με την Μακάμπι στην σεζόν υπάρχουν περιθώρια για εκπλήξεις: «Ναι, φυσικά. Κάθε ματς είναι διαφορετικό».

Για τον... θόρυβο που υπάρχει έξω από τα παρκέ και αν τον νιώθει ο ίδιος: «Όχι. Οι παίκτες θέλουν να παίζουν. Θα βγούμε στο γήπεδο για να νικήσουμε».

Για τα μεγάλα παιχνίδια του Λορένζο Μπράουν και την αντιμετώπισή του: «Είναι καλός παίκτης, αλλά θα πρέπει να είμαστε επιθετικοί. Μπορεί να σκοράρει, αλλά οφείλουμε να του το κάνουμε δύσκολο».

Για το ποιο θα είναι το «κλειδί» της ομάδας του: «Να παίξουμε σκληρά, να παλέψουμε. Αυτό πρέπει να κάνουμε».

Για το εάν θα παίξει και πάλι τόσο επιθετική άμυνα στον Λορέντζο Μπράουν, όπως στην τελευταία φάση του Game 3, εφόσον χρειαστεί: «Θα προσπαθούσα να κάνω τα πάντα, εκτός από το να τον ακουμπήσω. Προφανώς, έκανα φάουλ και δεν ήταν μια έξυπνη επιλογή».

Για το εάν θα προσπαθήσει ο Παναθηναϊκός Aktor να πάρει τον έλεγχο από το ξεκίνημα αυτή την φορά: «Είναι ένα "κλειδί" στην σειρά ότι δεν ξεκινάμε καλά. Αν το κάνουμε αυτό και κρατήσουμε το ματς κοντά ή να έχουμε το προβάδισμα, πιστεύω πως θα είμαστε καλά».