Facebook Pixel Αφιέρωσε σε Πάρη τη νίκη του ΠΑΟ ο Αταμάν - Ατάκα για ΟΑΚΑ
Μπάσκετ
| 2024-05-03 01:03:00

Αφιέρωσε σε Πάρη τη νίκη του ΠΑΟ ο Αταμάν - Ατάκα για ΟΑΚΑ και Σλούκα

Sportdog Team
Αφιέρωσε σε Πάρη τη νίκη του ΠΑΟ ο Αταμάν - Ατάκα για ΟΑΚΑ και Σλούκα

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου αφιέρωσε τη νίκη κόντρα στη Μακάμπι στον φροντιστή της ομάδας, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο πέμπτο ματς και τον Έλληνα γκαρντ.

Εργκίν Αταμάν: Ο Παναθηναϊκός έφερε τη σειρά στα ίσια κόντρα στη Μακάμπι και ο Τούρκος τεχνικός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, αφού αφιέρωσε τη νίκη στον φροντιστή της ομάδας που έχει ένα πρόβλημα υγείας, έκανε ειδική αναφορά στο πέμπτο ματς στο ΟΑΚΑ, αλλά και στον καταλυτικό ρόλο του Κώστα Σλούλα.

«Πρώτα από όλα κι εγώ και η ομάδα θελουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον θρυλικό φροντιστή Πάρη, που χθες έπαθε έμφραγμα και την τελευταία στιγμή τον πήγαν στο νοσοκομείο και ακόμα είναι στην εντατική και έζησε μια δύσκολη κατάσταση. Για την ομάδα μας ο Πάρης είναι ένα πολύ σημαντικός άνθρωπος, είναι ο υπεύθυνος στους φροντιστές μας. Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι πλέι οφ. Αυτή η σειρά είναι δύσκολη και για τις δυο ομάδες. Με σεβασμό στη Μακάμπι, σήμερα είχαν επιπλέον βοήθειας από τον πάγκο από παίκτες όπως ο Ντιμπαρτολομέο, όπως ο Μπλατ και αυτοί οι έξτρα πόντοι νας δημιούργησαν πρόβλημα αμυντικά. Και ο Κόλσον είχε ένα καλό παιχνίδι με μεγάλα σουτ.

Νομίζω ότι παίξαμε καλή άμυνα, αλλά η Μακάμπι είναι μια εξαιρετική ομάδα και κάθε λάθος που κάναμε στην επίθεση αμέσως το τιμωρούσε. Η διαφορά για εμάς σήμερα ήταν ο Σλούκας, που ακόμα μια φορά έβγαλε σπουδαίο χαρακτήρα στο παρκέ. Σκόραρε και δημιούργησε για εμάς καταστάσεις. Και πιστευτώ ότι είχαμε περισσότερη μαχητικότητα από το παιχνίδι που χάσαμε. Με τη σειρά στο 2-2 το ΟΑΚΑ θα πάρει φωτιά στο επόμενο παιχνίδι, περισσότερο από ό,τι κάνει πάντα, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε καλό μπάσκετ». 

Για το ότι δεν πανηγύρισε στο τέλος όπως οι παίκτες και αν δημιουργεί πίεση στην ομάδα πως καμία φιλοξενούμενη ομάδα δεν έχει προκριθεί στο Final Four σε 5ο ματς: «Οι πανηγυρισμοί είναι μόνο όταν πάμε στο Final Four. Δεν έχει καμία σημασία να το κάνω τώρα. Δεν έχει να κάνει με εμάς το σερί. Έχει να κάνει με τη Μακάμπι που έχει την πίεση και αυτή την κατάσταση να παίξει σε αυτό το ΟΑΚΑ. Αλλά είναι ένα παιχνίδι μπάσκετ και είμαστε έτοιμοι να παίξουμε καλά, αλλά όπως είπα προχθές που ήμασταν πίσω 2-1, έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον χαρακτήρα των παικτών μου», είπε ο Εργκίν Αταμάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπουδαίος ο Ναν, σούπερ σταρ ο Σλούκας - Αυτό το παιχνίδι το πήρε ο Αταμάν

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags