Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού, ενόψει του Game 5 στα playoffs της Euroleague στη Βαρκελώνη, μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Θα ξέρουμε σε λίγο για Λαρεντζάκη, αφού σε λίγο ολοκληρώνεται η προπόνηση. Θα είναι η τελευταία πριν τον αγώνα στη Βαρκελώνη. Είχαμε πει πως θα είναι στην αποστολή, αλλά από τη στιγμή που δεν προπονήθηκε χθες, οι πιθανότητες είναι πάρα πολύ λίγες για να παίξει σε αυτό το ματς. Είναι αυτό το διάστρεμμα που αποκόμισε στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά επειδή είναι ο Λαρεντζάκης, αφήνουμε ένα παράθυρο μήπως προλάβει κι αγωνιστεί. Αν δεν παίξει ο Λαρεντζάκης, θα είναι μία σημαντική απώλεια, αφού έχει εμπειρία και παράλληλα από εκείνους που δεν νιώθουν από φόβο. Αυτή είναι η μοίρα του Ολυμπιακού φέτος, να ταλαιπωρείται αρκετά από τραυματισμούς σε όλη τη σεζόν», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Η ομάδα είναι εντάξει. Ξέρει τις δυσκολίες του αγώνα, αφού η παράδοση μιλάει από μόνη της. Από την άλλη, είναι σε ένα μομέντουμ, ο Ολυμπιακός έχει δείξει καλύτερη εικόνα σε όλη τη σειρά. Είναι και θέμα ημέρας, ποιος θα βρεθεί σε καλύτερη κατάσταση. Είναι η πρώτη φορά που δίνει Game 5 εκτός έδρας, αφού με Μονακό και Φενέρ ήταν στο ΣΕΦ. Το 2014 ήταν η τελευταία φορά που είχε δώσει τελευταίο παιχνίδι στη Μαδρίτη. Ο Ολυμπιακός, καθαρά αγωνιστικά, ξέρει τι πρέπει να κάνει στο παιχνίδι», πρόσθεσε.

Παράλληλα, επισήμανε πως δεν πρέπει να γίνουν πολλά και σημαντικά λάθη που να μη δίνουν πόντου, ενώ το «κλειδί» είναι ένα 38% στο τρίποντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σύγκρουση" ΠΑΟ-Ολυμπιακού για top γκαρντ - Παίρνει το συμβόλαιο Βιλντόζα!