Τη συνταγή για να πάρει τον «τελικό» με την Μπαρτσελόνα με έπαθλο την πρόκριση στο Final-4 της Ευρωλίγκας έχει ο Ολυμπιακός, όπως ανέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έχει τον τρόπο, το έδειξε και στα ματς που έχασε. Δεν νομίζω ότι υπερτερεί κάπου τρομερά η Μπαρτσελόνα», ανέφερε ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών στην εκπομπή «Πρεσάρισμα» των Βάιου Τσούτσικα και Μιχάλη Τσόχου.

Σε ό,τι αφορά στα στοιχεία που πρέπει να παρουσιάσει η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», στάθηκε στον ρυθμό, επισημαίνοντας ότι πρέπει να αναδείξει τις αρετές της και να καμουφλάρει τους τομείς που δεν είναι καλή. Επίσης, αναφέρθηκε στο αμυντικό κομμάτι (και κυρίως στα αμυντικά ριμπάουντ), όπως και στην ανάγκη των «ερυθρόλευκων» να παρουσιάσουν συνέπεια στο περιφερειακό σουτ (με σημείο αναφοράς τον Κάνααν).

Παράλληλα, επεσήμανε ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρους του Γιαννούλη Λαρεντζάκη για συμμετοχή απέναντι στους Καταλανούς, λόγω του διαστρέμματος που υπέστη στο Game 4. «Θα μου κάνει εντύπωση να παίξει χωρίς προπόνηση ο Λαρεντζάκης. Με Παπανικολάου έτοιμο και ΜακΚίσικ σε τόσο καλή κατάσταση δεν νομίζω να ρισκάρει. Πιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους τον πήρε», επεσήμανε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το αποφάσισαν οι Αγγελόπουλοι - Ανακοινώνει τη μεγάλη συμφωνία ο Ολυμπιακός