Σακίλ ΜακΚίσικ: Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA έκανε ο Αμερικανός φόργουορντ του Ολυμπιακού μετά τη νίκη κόντρα στη Μπαρτσελόνα όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη τη στήριξη που έχει από τη σύζυγο του Μπέριλ και την παρουσία δύο ελληνικών ομάδων στην τετράδα της Euroleague, ενώ μίλησε και για τους Βασίλη Σπανούλη και Κώστα Σλούκα.

«Ξέραμε ότι όλες οι θυσίες που κάναμε μέσα στη σεζόν ήταν για να φτάσουμε σε αυτή τη στιγμή. Να κερδίσουμε αυτή τη σειρά και να προκριθούμε στο Final-4. Κάναμε μεγάλη υπομονή.

Αυτή είναι η Μπέριλ. Είναι πολύ συναισθηματική. Έρχεται σε όλα τα παιχνίδια, εντός και εκτός έδρας. Διαβάζει τα πάντα στα social media και της εξηγώ να μην το κάνει, αλλά να συγκεντρωθεί στη δουλειά μας. Θέλω να γυρίσω να περάσω χρόνο με το παιδί μου και ελπίζω να έρθει μαζί μου στο Βερολίνο.

Είναι πολύ ωραία η στιγμή να είσαι Έλληνας και να βρίσκεσαι στην Ελλάδα. Είναι μεγάλη υπόθεση ότι βρίσκονται δύο ελληνικές ομάδες στο Final-4. Το πρώτο μήνυμα που έλαβα ήταν από τον Βασίλη Σπανούλη. Είμαι πολύ τυχερός που έχω συνυπάρξει με παίκτες όπως ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης, ο Σλούκας και με έχουν μάθει πώς να διοχετεύω την ενέργεια μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο πρώτος άνθρωπος που μου έστειλε μήνυμα ήταν ο Σπανούλης», είπε ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι αγκαλιές Μπαρτζώκα, Αγγελόπουλων και το Ερυθρόλευκο πάρτι στη λήξη (vid)