Νίκος Λεπενιώτης: Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA έκανε ο General Manager του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση των Ερυθρόλευκων στο Final Four του Βερολίνου και μεταξύ άλλων μίλησε για τα εισιτήρια που θα έχουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού, αλλά και των Πειραιωτών διαθέσιμα.

“Έχουν έρθει πάνω από 100 τηλέφωνα για εισιτήρια, οι επόμενες 15 μέρες θα είναι πολύ δύσκολες. Η κάθε ομάδα θα πάρει περίπου 450-550 εισιτήρια. Οι Ισπανοί συνήθως επιστρέφουν ένα μεγάλο μέρος πίσω, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να βρούμε επιπλέον εισιτήρια εκτός από αυτά που θα μας δώσει η Ευρωλίγκα.

Το 20% των εισιτηρίων έχουν πάει σε Έλληνες. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεθούν εισιτήρια, μιας και θα υπάρχουν δύο ελληνικές ομάδες μαζί με την Φενερμπαχτσέ. Γενικά το εισιτήριο θα είναι πραγματικά μαγικό χαρτάκι.

Θα έχουμε πάνω από τρεις χιλιάδες φιλάθλους του Ολυμπιακού. Όσοι περίπου θα είναι του Παναθηναϊκού και της Φενερμπαχτσέ.

Πολύ περήφανος για την ομάδα. Φέτος ήταν μια χρονιά με εκπληκτικές ανατροπές, είχαμε πίστη στην ομάδα και στον κόουτς, επειδή πιστεύω και στο κάρμα, πιστεύω ότι φέτος θα το πάρουμε”, είπε ο Νίκος Λεπενιώτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν μάσησε στο ξύλο ο Ολυμπιακός - Άπιαστος ΜακΚίσικ, τον οδηγεί στην κούπα