Παναθηναϊκός: Ο Κώστας Σλούκας και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ υπέστησαν θλάση και κάνουν... αγώνα δρόμου εν όψει του Final Four της Euroleague.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως αμφότεροι ταλαιπωρούνται από θλάση και στόχος και των δύο είναι να προλάβουν το Final Four στο Βερολίνο. Προφανώς, τόσο ο «Σλου» όσο και ο Χουάντσο θα λείψουν από το παιχνίδι με τον Προμηθέα Πατρών (10/5, 20:15), όπως και από το επικείμενο ματς με τον Άρη (13/5, 17:15).

Η περίπτωση του Σλούκα μοιάζει να είναι λιγότερη σοβαρή, συνεπώς οι Πράσινοι ευελπιστούν ότι ο παίκτης θα είναι έτοιμος να επανέλθει στην αγωνιστική δράση στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Από την άλλη, ο Ερνανγκόμεθ είχε τραυματιστεί στο Game 1 της σειράς με τους Ισραηλινούς στη γάμπα και έπαιξε με προσωπική ευθύνη στο πέμπτο ματς, κάνοντας τη δική του... κατάθεση ψυχής. Ο Ισπανός είχε μία επιδείνωση στον τραυματισμό του, η οποία, πάντως, δεν φαίνεται ακραία. Έτσι, θα επανεξετάζεται μέρα με την μέρα, για να φανεί η πορεία της αποθεραπείας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ατάκες Αταμάν: "Θα μείνω για χρόνια - Η απόκτηση Σλούκα ήταν έξοδο αλλά..."