Facebook Pixel Ημέρα... κρίσης για το μέλλον του Βεζένκοφ
Μπάσκετ
NBA
| 2024-02-07 20:33:00

Ημέρα... κρίσης για το μέλλον του Βεζένκοφ - Οι Κινγκς, η ανταλλαγή και ο... Ολυμπιακός

Sportdog Team
Ημέρα... κρίσης για το μέλλον του Βεζένκοφ - Οι Κινγκς, η ανταλλαγή και ο... Ολυμπιακός

Τελευταία μέρα των ανταλλαγών στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ και τίποτα δεν είναι σίγουρο σχετικά με τη φανέλα ποιας ομάδας θα φοράει ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, με τα πάντα να είναι στον... αέρα.

Σάσα Βεζένκοφ: Στον... αέρα είναι το μέλλον του Βούλγαρου φόργουορντ, την τελευταία ημέρα των ανταλλαγών στο ΝΒΑ, μιας και είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τους Κινγκς, με τα δημοσιεύματα σε αμερικανικές ιστοσελίδες να αναφέρουν πως οι Νετς δίνουν Ράις Ο’ Νιλ και Ντόριαν Φίνεϊ-Σμιθ για να τον αποκτήσουν μαζί με τον Χάρισον Μπαρνς, αλλά και ένα ντραφτ πικ του 2026.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού τον τελευταίο καιρό είναι εκτός δράσης λόγω ενός τραυματισμού, όμως ο ίδιος και νωρίτερα δεν έχει καταφέρει να εδραιωθεί στο ροτέισον των Κινγκς, μιας και δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Μάικ Μπράουν μετρώντας μέχρι στιγμής5.7 πόντους και 2.6 ριμπάουντ σε 12.7 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σάσα Βεζένκοφ έχει συμβόλαιο  συνολικών απολαβών 20 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά μόνο με τα δύο πρώτα χρόνια είναι εγγυημένα, ενώ ο τρίτος χρόνος έχει team option, κάτι που σημαίνει ότι το 2025 θα μπορούσε να επιστρέψει στην Ευρώπη, με τον Ολυμπιακό σίγουρα να έχει προτεραιότητα να τον κάνει δικό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο γιος της ποπ σταρ έρχεται στον Ολυμπιακό - Οι Ακαδημίες, ο Κρόιφ, ο Παυλίδης και το όνειρό σε ένα βιβλίο (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags