Facebook Pixel Στεφ Κάρι: "Ξέρανε" τους Σανς με ασύλληπτο τρίποντο 0,7’’ πριν το τέλος
Μπάσκετ
NBA
| 2024-02-11 11:25:00

Νέο ΕΠΟΣ από Κάρι: "Ξέρανε" τους Σανς με ασύλληπτο τρίποντο 0,7’’ πριν το τέλος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Νέο ΕΠΟΣ από Κάρι: "Ξέρανε" τους Σανς με ασύλληπτο τρίποντο 0,7’’ πριν το τέλος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μ΄ ένα εντυπωσιακό σουτ τριών πόντων, ένα δευτερόλεπτο από το τέλος του αγώνα, ο Στέφ Κάρι χάρισε την νίκη και... αρκετές ελπίδες στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Σε ηλικία 36 ετών και μετά από 14 σεζόν στο Σαν Φρανσίσκο, τέσσερις τίτλους NBA (2015, 2017, 2018 και 2022) και δύο βραβεία MVP (2015 και 2016), ο Στεφ Κάρι παραμένει εξαιρετικός και να διατηρεί την... φλόγα για την ομάδα του.

Τα ξημερώματα σημείωσε 30 πόντους και οδήγησε τους Ουόριορς στην νίκη με 113-112 επί των Φοίνιξ Σανς, σε μία αναμέτρηση ακατάλληλη για καρδιακούς.

Τρία δευτερόλεπτα από το τέλος, οι «Dubs» έχαναν με διαφορά δύο πόντων. Και ήταν η πλέον κατάλληλη στιγμή για την εμπειρία και την ικανότητα του Κάρι. Η μπάλα πήγε στα χέρια του και παρά το μαρκάρισμα από τους Μπιλ και Μπούκερ, δεν δίστασε να σηκωθεί πίσω από την γραμμή των τριών πόντων και να ευστοχήσει, προκαλώντας... έκρηξη στους χιλιάδες φιλάθλους που βρέθηκαν στο Chase Center.

«Η αγάπη μου για το παιχνίδι μου δίνει ενέργεια, ό,τι κι αν συμβαίνει. Είμαι ευλογημένος», σχολίασε μετά το ματς ο κορυφαίος άσος.

Από την ομάδα του Φοίνιξ, ξεχώρισαν ο Μπούκερ με 32 πόντους και ο Κέβιν Ντουράντ με 24.

Δείτε παρακάτω το απίθανο τρίποντο του Κάρι:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags