20/05/14 - 08:40

Αυτός είναι ο Μάνος Σέργιος!

Το βιογραφικό του 33χρονου ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή που κάλεσε ο Σάντος στην Εθνική. 

Αυτός είναι ο Μάνος Σέργιος!
57.143views 0shares

O Φερνάντο Σάντος τάραξε τα νερά με την ανακοίνωση της συμμετοχής του Μάνου Σέργιου στην αποστολή της Εθνικής για τη Βραζιλία! Ο ίδιος ο 33χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε ότι κόντεψε να λιποθυμήσει όταν έμαθε για την κλήση του και ετοιμάζεται για το ταξίδι στο Μουντιάλ! Ποιος είναι όμως ο νέος σταρ της «γαλανόλευκης»;

Ο Μάνος Σέργιος γεννήθηκε το 1981 στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο Αντίρριο από Βραζιλιάνους γονείς. Γρήγορα όμως οι γονείς του «για να νιώθουν σαν στη χώρα τους», όπως λέει ο ίδιος, μετακόμισαν στο Ρίο. Βέβαια αυτή είναι η μία φήμη…

Η δεύτερη λέει ότι γεννήθηκε στο Ρίο της Βραζιλίας από Έλληνες γονείς. Έχεις σπουδάσει marketing και η βασική του δουλειά είναι υπάλληλος γραφείου. Ταυτόχρονα όμως αγωνίζεται ως ποδοσφαιριστής στην ΑΠΕ Αντιρρίου. Έχει παίξει και σε ομάδες ερασιτεχνικών κατηγοριών της Βραζιλίας.

Συλλογικό Επίπεδο: Έχει παίξει μπάλα σε πολλές ομάδες των μικρότερων κατηγοριών και αρκετές φορές ήταν από τους πρώτους σκόρερ. Κάποιοι μικροτραυματισμοί τον κράτησαν πίσω, αλλά τα τελευταία χρόνια πραγματοποίησε γεμάτες σεζόν.

Εθνικό Επίπεδο: Για πρώτη φορά σε ηλικία 33 ετών ο Φερνάντο Σάντος τον κάλεσε στην εθνική ομάδα της Ελλάδας στην προεπιλογή για το παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας.

Προσωπικές πληροφορίες

Γεννήθηκε: 5 Φεβρουαρίου 1981
Τόπος Γέννησης: Αντίρριο Αιτωλοακαρνανίας.
Ύψος 1,75μ
Θέση: Μέσος
Εθνική Ομάδα: Ελλάδα (2014)

Πηγή: gazzetta.gr