Facebook Pixel Το μποτιλιάρισμα του αιώνα στη Βραζιλία!
Ποδόσφαιρο
| 2014-05-24 17:35:00

Το μποτιλιάρισμα του αιώνα στη Βραζιλία!

Το μποτιλιάρισμα του αιώνα στη Βραζιλία!

Το Σάο Πάολο, όπου στις 12 Ιουνίου θα διεξαχθεί το εναρκτήριο ματς του Μουντιάλ ποδοσφαίρου, έσπασε ένα νέο ρεκόρ στα μποτιλιαρίσματα, καταγράφοντας 344 χιλιόμετρα μποτιλιαρισμένων αυτοκινήτων.

Το θλιβερό ρεκόρ σημειώθηκε στη μεγαλύτερη πόλη της Βραζιλίας την Παρασκευή το απόγευμα, σύμφωνα με τη δημόσια εταιρεία που διαχειρίζεται την κυκλοφορία στο Σάο Πάολο.

Η μεγαλούπολη αυτή των 20 εκατομμυρίων κατοίκων, η οποία φημιζόταν ήδη για τη χαοτική κυκλοφορία στους δρόμους της, ταλαιπωρείται εδώ και πολλές ημέρες από μια απεργία των οδηγών λεωφορείων.

Έπειτα από μια 48ωρη απεργία την Τρίτη και την Τετάρτη των οδηγών λεωφορείων του ίδιου του Σάο Πάολο, από την Πέμπτη απήργησαν για δύο ημέρες οι οδηγοί των λεωφορείων των προαστίων. Στόχος των απεργών είναι να επιτύχουν μισθολογικές αυξήσεις ύψους 10%.

Η κινητοποίηση εντάσσεται στην αύξηση των απεργιών και των διαδηλώσεων στη Βραζιλία καθώς πλησιάζει το Παγκόσμιο Κύπελλο, το κόστος της διοργάνωσης του οποίου υπολογίζεται σε 11 δισεκ. δολάρια. Το τουρνουά θα ολοκληρωθεί στις 13 Ιουλίου.

Πηγή: tanea.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags