Facebook Pixel Οι πόρνες της Βραζιλίας μαθαίνουν αγγλικά για τους σεξοτουρίστες (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-01 19:21:00

Οι πόρνες της Βραζιλίας μαθαίνουν αγγλικά για τους σεξοτουρίστες (ΦΩΤΟ)

Οι πόρνες της Βραζιλίας μαθαίνουν αγγλικά για τους σεξοτουρίστες (ΦΩΤΟ)

Εκτός από τις κατασκευαστικές εταιρείες, την αστυνομία και τους ποδοσφαιριστές, συναγερμός έχει σημάνει και στη "βιομηχανία του έρωτα" της Βραζιλίας ενόψει της έναρξης του Μουντιάλ.

Με ένα εκατομμύριο εκδιδόμενες γυναίκες στη Βραζιλία μιας και η πορνεία είναι νόμιμη από το 2000, είναι φυσιολογικό ο ανταγωνισμός για τα δολάρια που θα φέρουν οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι να είναι έντονος και να έχει περάσει στο επόμενο επίπεδο.



Συγκεκριμένα στο Μπέλο Οριζόντε, στο οποίο θα διεξαχθούν έξι αγώνες -μεταξύ των οποίων και ο ένας ημιτελικός- δεκάδες από τις περίπου 2.000 πόρνες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή κάνουν μαθήματα αγγλικών.

"Το να γνωρίζεις ξένες γλώσσες σε πάει μπροστά. Μαθαίνουμε τα βασικά. Με 200.000 τουρίστες που περιμένουμε εδώ, είναι λογικό» εξηγεί η πρόεδρος του σωματείου των εκδιδόμενων γυναικών Aprosmig Σίντε Βιέιρα, η οποία είχε και την ιδέα για τα μαθήματα όταν παρατήρησε την αυξημένη "κίνηση", κατά τη διάρκεια του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Και αυτή δεν είναι η μοναδική πρωτοβουλία που έχει πάρει η 30χρονη Βιέιρα προκειμένου οι πόρνες να αντιμετωπίζονται ως οποιοσδήποτε άλλος επαγγελματίας, καθώς το 2013 ανακοίνωσε ότι οι συνάδελφοί της στο Μπέλο Οριζόντε θα αμοίβονται και με πιστωτική κάρτα.



Οι πόρνες, πάντως, στο Μπέλο Οριζόντε είναι οργανωμένες. Πληρώνουν μηνιαία συνδρομή 3,2 ευρώ και λαμβάνουν δωρεάν απεριόριστο αριθμό προφυλακτικών ενώ στα γραφεία του συνδικάτου υπάρχουν σημειώσεις για ασθένειες, αριθμοί τηλεφώνων για γιατρούς και ωράρια για ψυχοθεραπείες.

Και για όσους τυχόν αναρωτιούνται γιατί τόσες πολλές γυναίκες καταφεύγουν σε αυτή τη λύση τα νούμερα λένε πολλά: το ποσοστό αναλφαβητισμού ξεπερνάει το 10%, σε περίπου 13 εκατ. άτομα υπολογίζονται οι υποσιτιζόμενοι, μόνο το 2013 δολοφονήθηκαν 42.785 άτομα.

Κάποια στιγμή μάλιστα ο βραζιλιάνικος ΟΑΕΔ προσέφερε συμβουλές σε όσες ήθελαν να ασκήσουν το αρχαιότερο των επαγγελμάτων ξεκινώντας από την προετοιμασία, την αποπλάνηση και καταλήγοντας στην παροχή των υπηρεσιών. Η πρωτοβουλία, όμως, αυτή ατόνισε μετά την παρέμβαση συντηρητικών και θρησκευτικών ομάδων.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags