Facebook Pixel Παραγγελιές για όργια διαιτησίας στο μουντιάλ!
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-11 19:43:00

Παραγγελιές για όργια διαιτησίας στο μουντιάλ!

Παραγγελιές για όργια διαιτησίας στο μουντιάλ!

Μιλάω για το μουντιάλ. Για την διαιτησία του μουντιάλ. Και πηγαίνω ένα κλικ πίσω, στο μουντιάλ του 2010. Τα όργια, για να μη ξεχνιόμαστε. Γράφει ο Αποδυτηριάκιας!

Οι τσεκουριές, τα εγκλήματα, όχι τα πταίσματα. Και δεν ήταν ένα και δύο τα κοράκια που σακάτεψαν ομάδες. Τι έγινε; Δεν θα πεις ότι η διεθνής διαιτησία πάσχει από ικανούς ρέφερυ. Σε καμμία περίπτωση.

Ύψιστη τιμή για την σφυρικτρακιστική καριέρα του διαιτητή να παίξει σε μουντιάλ. Αυτό θα συμβεί επειδή τον επέλεξαν κάποιοι οι οποίοι πιθανόν να έχουν επιλεκτικές προτιμήσεις, κάποια ομάδα να προχωρήσει, να μην προχωρήσει.

Τον διαιτητή τον επιλέγει το ιερατείο της FIFA, όχι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Στην ΦΙΦΑ, όχι στο ΝΑΤΟ και τον ΟΗΕ ανήκει το μουντιάλ. Όσο κι αν ακούγεται τρομερό σε κάποιες περιπτώσεις ορισμένοι διαιτητές, όχι όλοι, δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να πάρουν το "μήνυμα".

Έχουμε δει σφαγές. Ακόμα και ομάδων από χώρες πρωτοκλασάτες. Είπαμε. Το μαγαζί είναι δικό μας και κάνουμε ό, τι θέλουμε. Και άμα γουστάρετε. Το κοράκι θα γίνει μπουρλοτιέρης στο γήπεδο. Θα σφυρίξει τη διαιτητική αυθαιρεσία.

Ξεχάστε τα ανθρώπινα λάθη. Και στο μουντιάλ της Βραζιλίας θα κτυπήσει η Παράγκα της FIFA. Αναμενόμενο.

ΤΟ ΑΚΛΟΝΗΤΟ ΣΤΑΝΤΑΡ για την Εθνική Ελλάδας στο μουντιάλ, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags