Facebook Pixel Πόρνες κάνουν "specials" με έκπτωση σε Άγγλους οπαδούς! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-13 19:45:00

Πόρνες κάνουν "specials" με έκπτωση σε Άγγλους οπαδούς! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πόρνες κάνουν "specials" με έκπτωση σε Άγγλους οπαδούς! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η αυλαία του Μουντιάλ άνοιξε στη Βραζιλία και χιλιάδες φτωχές γυναίκες στρέφονται στην πορνεία, ελπίζοντας ότι θα κάνουν... χρυσές δουλειές, χάρη στους περίπου 600.000 τουρίστες-φιλάθλους των 32 ομάδων που αναμένονται στη χώρα, κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Από το 2002, η πορνεία είναι νόμιμη στη Βραζιλία και έτσι οι γυναίκες άνω των 18 ετών, μπορούν να εξασκήσουν ανενόχλητες το επάγγελμά τους, ενώ φρόντισαν να κάνουν και μαθήματα αγγλικών για να μπορούν να συνεννοηθούν με τους τουρίστες.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι στους οίκους ανοχής στη Βίλα Μιμόζα, μια εργατική συνοικία, όπου συχνάζουν οι περισσότερες πόρνες, το προσωπικό έχει αυξηθεί κατά πολύ, καθώς περίπου 4.000 κοπέλες στράφηκαν στον πληρωμένο έρωτα τον τελευταίο μήνα.





Πολλές κοπέλες δηλώνουν ότι στόχος τους είναι οι Άγγλοι φίλαθλοι, στους οποίους μάλιστα θα προσφέρουν 50% έκπτωση, διότι “ταξίδεψαν από πολύ μακριά”, όπως λένε.

Για τους Βρετανούς, λοιπόν, μισή ώρα σεξ θα τους κοστίσει περίπου 20 ευρώ (16 λίρες Αγγλίας) και μία ώρα περίπου 32 ευρώ (26 λίρες), με τις κοπέλες να σκέφτονται ότι μπορεί κάποιος από αυτούς να τους ζητήσει να τον ακολουθήσουν κατά την επιστροφή του στην πατρίδα και έτσι, πέρα από ένα αγγλικό διαβατήριο, να αποκτήσουν και μια καλύτερη ποιότητα ζωής.



“Θα ήθελα να γνωρίσω έναν άντρα και να με πάρει μαζί του στην πατρίδα του. Έγινα πόρνη πριν από τρεις εβδομάδες. Ξέρω ότι θα υπάρχουν πολλοί πελάτες, λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Θα βγάλω χρήματα για να στηρίξω την οικογένειά μου, να πληρώσω το ενοίκιο και τους λογαριασμούς”, λέει στη Mirror η 20χρονη Μελ, μάνα δυο παιδιών.


Μια φίλη της, η Τατιάνα, παντρεμένη και μάνα δυο παιδιών, δουλεύει ως πόρνη κάθε Παρασκευή, Κυριακή και Δευτέρα από τις 3 το απόγευμα μέχρι τις 9 το επόμενο πρωί. Όπως δηλώνει, συνήθως πηγαίνει με 15-20 πελάτες τη νύχτα, ενώ ο σύζυγός της νομίζει ότι δουλεύει υπέυθυνη σε μπαρ.

“Θα με σκότωνε, αν το ανακάλυπτε. Το πρόβλημα είναι ότι μου αρέσει να το κάνω, Είναι εύκολα λεφτά. Μπορώ να βγάλω περίπου από τους τουρίστες του Μουντιάλ”, παραδέχεται.



Ανήλικα κορίτσια ανταλλάσσουν το κορμί τους με ένα πακέτο τσιγάρα
Ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι το φαινόμενο της παιδικής πορνείας, που την περίοδο του Μουντιάλ αυξήθηκε κατά 40%. Μικρά κορίτσια, μόλις 10 ετών, πωλούν τα κορμιά τους για 1.63 ευρώ.

Πολύ συχνά, μάλιστα, στρέφονται στα ναρκωτικά, καθώς”το να σνιφάρω, με ζαλίζει και μου κόβει την πείνα. Οπότε δεν χρειάζεται να φάω”, λέει η Λορίσα, ένα μικρό κορίτσι, στη Mirror. “με βοηθάει να αντιμετωπίζω τη βία και τον κίνδυνο στους δρόμους”, προσθέτει.

Η Αμάντα, 14 ετών, είναι μόλις ένα από τα 250.000 ανήλικα κορίτσια που ήδη έχει κάνει δυο εκτρώσεις, καθώς δέχτηκε να κάνει σεξ χωρίς προφυλάξεις, για ένα πακέτο τσιγάρα και λιγα δολάρια. Μπήκε στον κόσμο της πορνείας, όταν ήταν πέντε ετών...



Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags