Facebook Pixel Τους «διέλυσε» η παρέα του Πράνιτς!
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-19 02:51:00

Τους «διέλυσε» η παρέα του Πράνιτς!

Τους «διέλυσε» η παρέα του Πράνιτς!

Με τον άσο του Παναθηναϊκού βασικό, η Κροατία «σκόρπισε» 4-0 το… άναρχο Καμερούν. Αποβλήθηκε ο Σονγκ για χτύπημα εκτός φάσης – πλακώθηκαν μεταξύ τους Εκοτό – Μουκαντζό.
 

Πίσω στο… σπίτι έστειλε το Καμερούν η εξαιρετική σήμερα Κροατία, η οποία νίκησε 4-0 και πήρε τους πρώτους της βαθμούς στο Μουντιάλ. Δύο γκολ πέτυχε ο Μάντζουκιτς και από ένα ο Όλιτς με τον Πέρισιτς, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως ο Σονγκ αποβλήθηκε στο 40’ και ενώ το σκορ ήταν 1-0, για χτύπημα εκτός φάσης.

Το ματς όμως είχε και… ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς με την Κροατία αγωνίστηκε σε όλο το ματς ο άσος του Παναθηναϊκού, Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος ήταν αρκετά καλός, ενώ από τα δικά του πόδια ξεκίνησε το τρίτο γκολ.

Όλιτς, απαράδεκτη κόκκινη και… τάιμ άουτ

Το ματς ξεκίνησε με πολύ καλό ρυθμό και το Καμερούν στην επίθεση από το πρώτο λεπτό, καθώς παρότι έλειπε λόγω τραυματισμού ο Σαμουέλ Ετό, οι συμπαίκτες του μπήκαν δυνατά στο γήπεδο και έψαξαν το γρήγορο γκολ. Αυτό όμως δεν ήρθε παρά την πίεση που άσκησαν και τελικά η μπάλα τους… τιμώρησε, καθώς οι Κροάτες στην πρώτη τους ευκαιρία άνοιξαν το σκορ, με τον Πέρισιτς στο 11ο λεπτό να βγάζει εξαιρετική ασίστ στον Όλιτς που από κοντά έγραψες το 1-0.

Από το γκολ και μετά η Κροατία ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κυριάρχησε απόλυτα στο γήπεδο, ενώ οι παίκτες του Καμερούν έφυγαν τελείως από το πλάνο και έπαιζαν μόνο για τον εαυτό τους. Τα λάθη διαδέχονταν το ένα το άλλο και στο 40’ τα πράγματα έγιναν πλέον μη αναστρέψιμα, όταν ο Σονγκ χτύπησε εκτός φάσης με αγκωνιά στην πλάτη τον Μάντζουκιτς και αποβλήθηκε. Κάπου εκεί είδαμε και το πρώτο τάιμ άουτ, με τους ποδοσφαιριστο

Τέσσερα και λίγα ήταν…

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κροατία μπήκε αποφασισμένη να «τελειώσει» το ματς και δεν δυσκολεύτηκε καθόλου. Στο 40’ μετά από λάθος απομάκρυνση του Ιτάνζ, ο Πέρισιτς έκανε μία φοβερή κούρσα και με ωραίο πλασέ από κοντά έγραψε το 2-0, ενώ στο 62’ μετά από κόρνερ του Πράνιτς, ο Μάντζουκιτς πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0. Ο ίδιος παίκτες και ενώ οι Κροάτες έκαναν πλέον ό,τι ήθελαν στο γήπεδο, στο 73’ μετά από ασθενή απόκρουση του Ιτάνζ στο σουτ του Εντουάρντο, έγραψε από κοντά το τελικό 4-0.

Πλακώθηκαν  μεταξύ τους!!!

Στο τελευταίο τέταρτο οι Κροάτες έριξαν ρυθμούς και δεν… κυνήγησαν άλλο γκολ, ενώ το Καμερούν αν και προσπάθησε να σκοράρει για την «τιμή» του, δεν τα κατάφερε. Αντίθετα, χάλασε ακόμα περισσότερο την εικόνα του, όταν οι Εκοτό και Μουκαντζό αρπάχτηκαν μεταξύ τους κατά την διάρκεια του αγώνα. Λίγο πριν την λήξη ο πρώτος έκανε κάποιες παρατηρήσεις στον συμπαίκτη του, αυτός αντιμίλησε και ο Εκοτό προσπάθησε να του ρίξει κουτουλιά. Λογικό μάλλον που αποκλείστηκαν τόσο νωρίς…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags