Facebook Pixel Είναι στο κόλπο και μαγκιά της!
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-20 03:07:00

Είναι στο κόλπο και μαγκιά της!

Είναι στο κόλπο και μαγκιά της!

«Ντου από Παντού» για το 0-0 της Εθνικής με την Ιαπωνία, που δεν είναι τόσο άσχημο όσο ακούγεται. Όλα γίνονται στον... τελικό με την Ακτή.

Πριν από το μουντιάλ αν λέγαμε ότι η εθνική θα έφερνε 0-0 με την Ιαπωνία και μετά από δυο αγωνιστικές θα είχε έναν πόντο όλο κι όλο, μάλλον δεν θα το βλέπαμε με το καλύτερο μάτι. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι δα και τόσο άσχημα.

Ευκαιρίες, ανακατωσούρα, αποβολή
Η αλήθεια είναι ότι όλα έχουν πάει στραβά για την εθνική στην διοργάνωση. Στο πρώτο ματς ό,τι κάνανε οι Κολομβιανοί γινόταν γκολ, ό,τι κάνανε οι δικοί μας δεν έμπαινε με τίποτα.

Μεσολάβησε η ανακατωσούρα μέσα στην ομάδα με το επεισόδιο Μανιάτη – Τζαβέλλα κι έτσι κανείς δεν ήξερε τι να περιμένει με την Ιαπωνία.

Αρχίζει το ματς σήμερα κι έρχονται όλα ανάποδα. Τραυματισμός Μήτρογλου, κόκκινη Κατσουράνη, δυο αλλαγές μέχρι να βγει το ημίχρονο, ατυχία στις ευκαιρίες.

Έβγαλε ψυχή
Η εθνική κράτησε, λοιπόν. Και μαγκιά της. Έβγαλε ψυχή αυτή τη φορά. Δεν παραδόθηκε. Πάλεψε. Και η Ιαπωνία μπορεί να μην έχει ομαδάρα, όμως οι παίκτες της τρέχουν σαν διάολοι κι έπαιζαν με ποδοσφαιριστή παραπάνω για τόση ώρα.

Στον τελικό
Νίκη, λοιπόν, θα ήθελε με την Ακτή αν κέρδιζε απόψε η εθνική, νίκη θέλει και τώρα. Οπότε, από την στιγμή που είναι μέσα στο κόλπο ακόμα, όλα γίνονται σ’ αυτόν τον.. τελικό.

Έστω κι αν οι Αφρικανοί έχουν καλή ομάδα. Ελπίδες υπάρχουν, πάντως. Και θα πρέπει να τις εξαντλήσουμε όλες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags