Facebook Pixel Μπράβο πανηγυρισμό ο υπουργός μας! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-25 17:56:00

Μπράβο πανηγυρισμό ο υπουργός μας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπράβο πανηγυρισμό ο υπουργός μας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο με τους πανηγυρισμούς του Δημήτρη Αβραμόπουλου μετά το τέρμα του Σαμαρά και την πρόκριση της Εθνικής.

Σε Χίο, Οινούσες, Παναγιά, Ικαρία, Αγαθονήσι και Σάμο κάνει περιοδεία ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Το βράδυ της Τρίτης ο κ. Αβραμόπουλος διανυκτέρευσε στο Αγαθονήσι το οποίο επισκέφθηκε συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Κωσταράκο και τον αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Μανωλά και προφανώς δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Αμέσως μόλις ο Σαμαράς πέτυχε το νικητήριο γκολ, ο υπουργός Άμυνας τινάχτηκε από τη θέση του πανηγυρίζοντας με τα χέρια υψωμένα ενώ στη συνέχεια χειροκροτούσε. Ενθουσιώδεις είναι και οι αντιδράσεις των στρατιωτικών, ιδίως των αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού οι οποίοι με τους πανηγυρισμούς τους φαίνεται ότι είχαν μπει στο κλίμα του αγώνα για τα καλά!

Εκτός από τον υπουργό Άμυνας, στις φωτογραφίες και το βίντεο εικονίζεται ο διοικητής της ΑΣΔΕΝ, ο δήμαρχος του Αγαθονησίου Βαγγέλης Κόττορος, στελέχη του 649 Τάγματος Εθνοφυλακής, οι εξοδούχοι από την φρουρά του εθνοφυλακίου Αγαθονησίου, μέλη του πληρώματος της κανονιοφόρου «Αρματωλός» και κάτοικοι του ακριτικού νησιού.

Η στιγμή του νικητήριου γκολ της Εθνικής καταγράφηκε σε βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ο υπουργός Άμυνας να σηκώνεται από την καρέκλα του και να πανηγυρίζει για τη νίκη της Εθνικής, όπως εκατομμύρια Έλληνες.



Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags