Facebook Pixel "Κυριαρχήσαμε και περάσαμε δίκαια"
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-25 18:57:00

"Κυριαρχήσαμε και περάσαμε δίκαια"

"Κυριαρχήσαμε και περάσαμε δίκαια"

Ο Χοσέ Χολέμπας ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στη νίκη της Εθνικής επί της Ακτής Ελεφαντοστού (2-1) και μιλώντας στην ιστοσελίδα της UEFA χαρακτήρισε πανάξια την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ. 

«Είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Όλοι οι παίκτες ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν στο γήπεδο. Κάναμε ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι στην άμυνα και χτίσαμε πάνω σε αυτό χτυπώντας στις αντεπιθέσεις. Δεν είχαμε καθόλου τύχη, καθώς δύο παίκτες μας αντικαταστάθηκαν λόγω τραυματισμού στα πρώτα 23 λεπτά, αλλά δεν υποχωρήσαμε, Καταφέραμε να επικρατήσουμε στο τέλος και αξίζαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση», δήλωσε ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού.

«Δεν υπάρχει μυστικό για τις πορείες που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια. Βασιζόμαστε στο ομαδικό πνεύμα, πηγαίνουμε όλοι σε κοινή κατεύθυνση και τα αποτελέσματα έρχονται. Έχουμε μια σοφή άμυνα, αλλά δείξαμε ότι είμαστε δυνατοί και στην επίθεση και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κι άλλα γκολ», πρόσθεσε.

Όσο για τη συνέχεια, ο 30χρονος άσος είπε: «Βασικός μας στόχος ήταν να περάσουμε από τους ομίλους και τα καταφέραμε. Από εδώ και στο εξής δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Έχουμε λίγες μέρες μπροστά μας για να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας, να ξεκουραστούμε και να μελετήσουμε την Κόστα Ρίκα. Είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος και μέχρι τώρα τα έχουν πάει περίφημα στο Μουντιάλ, αλλά θα προετοιμαστούμε καλά». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags