Facebook Pixel Στείλτε τον στη Βραζιλία για να το... σηκώσουμε! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-26 18:10:00

Στείλτε τον στη Βραζιλία για να το... σηκώσουμε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στείλτε τον στη Βραζιλία για να το... σηκώσουμε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιο είναι το νέο γούρι της Εθνικής και τι ετοιμάζουν οι φίλοι της "γαλανόλευκης" ώστε να βρεθεί στον... τελικό με την Κόστα Ρίκα (29/6, 23:00); Η απάντηση με ένα κλικ...

Μια συγκινητική προσπάθεια, που αναδεικνύει το μεγαλείο του αθλητισμού, γίνεται τις τελευταίες ώρες μέσω διαδικτύου για να παρακολουθήσει ο πιτσιρικάς θαυμαστής του Γιώργου Σαμαρά, ο μικρός Τζέι που πάσχει από σύνδρομο Down, την προσπάθεια της Ελλάδας για πρόκριση στους "8" του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Για όσους δεν γνωρίζουν ακόμα τον Τζέι, είναι ο μικρός που βρέθηκε στην αγκαλιά του Έλληνα διεθνή στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του με τη φανέλα της Σέλτικ στη Σκωτία. Ο πιτσιρικάς έχει "τρελή" αδυναμία στον "Sam" και είναι χαρακτηριστικό πως πανηγύρισε σαν... Έλληνας το γκολ που σημείωσε ο ...κολλητός του στο ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού και χάρισε στη χώρα μας την πρόκριση στη φάση των "16" του Μουντιάλ. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο πατέρας του, ο μικρός πριν πέσει για ύπνο είχε πει με σιγουριά πως η Ελλάδα θα προκριθεί με γκολ του Σαμαρά!!!

Η αξιέπαινη προσπάθεια ώστε ο μικρός Τζέι να βρεθεί στο πλευρό του φίλου του στη Βραζιλία για το ματς με την Κόστα Ρίκα έχει αρχίσει εδώ και λίγες ώρες από το Facebook, όπου έχει δημιουργηθεί σελίδα, μέσα από την οποία αναζητείται τρόπος (κυρίως μέσω της ΕΠΟ) και χρήματα για να γίνει πραγματικότητα το όνειρό του.

Τη σελίδα με τίτλο "O JAY PAEI Mundial" δημιούργησαν απλοί φίλαθλοι που έχουν συγκινηθεί από αυτή την ιστορία του πιτσιρικά με σύνδρομο Down. Λέτε να δούμε τον Τζέι να παναγυρίζει με τον Γιώργο Σαμαρά την πρόκριση της Ελλάδας στα προημιτελικά;

Δείτε τον πανηγυρισμό του Τζέι στο γκολ του Σαμαρά:

 


Η αγκαλιά του "Sam" στον μικρό Τζέι:  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags