Facebook Pixel Ποια Κόστα Ρίκα μωρέ;
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-28 23:00:00

Ποια Κόστα Ρίκα μωρέ;

Ποια Κόστα Ρίκα μωρέ;

«Ντου από Παντού» για το μεγάλο ματς της Εθνικής ομάδας με την Κόστα Ρίκα για τους "16" του Μουντιάλ της Βραζιλίας (29/6, 23:00).

Είπαμε ότι η Κόστα Ρίκα έχει καλή ομάδα, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας. Σιγά το μεγαθήριο. Έτσι δεν είναι, ρε παιδιά; Ποια Κόστα Ρίκα μωρέ;

Αυτοί δεν ξέρανε
Και θα πει κάποιος «τα ίδια λέγανε και η Ιταλία με την Αγγλία και τώρα βλέπουνε το μουντιάλ από τα σπίτια τους». Σωστό. Αυτοί, όμως, δεν ξέρανε τι Κόστα Ρίκα θα βρούνε μπροστά τους. Τους έπιασε στον ύπνο και την πατήσανε. Αιφνιδιάστηκαν.

Ψυλλιασμένοι
Τώρα, όμως, όλοι έχουν δει ότι πρόκειται για μια ομάδα που έχει κάποια θετικά στοιχεία. Άρα, οι δικοί μας θα μπούνε ψυλλιασμένοι.

Με όριο
Μην κάνουμε, λοιπόν, σα να έχουμε απέναντί μας την Βραζιλία και την Αργεντινή. Να υπάρχει ένα όριο.

Την Δευτέρα Παρουσία
Όσα έχει καταφέρει τα τελευταία δέκα χρόνια η εθνική Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, η Κόστα Ρίκα δεν πρόκειται να τα δει ούτε μέχρι την Δευτέρα Παρουσία.

Αν ξηγηθεί έτσι
Συνεπώς, η εθνική πρέπει να μπει στο γήπεδο, να κάνει το παιχνίδι της και να παίξει αυτό που μπορεί. Κι αν ξηγηθεί έτσι, θα περάσει.

Να μην φοβάται
Καλή, χρυσή και άγια η Κόστα Ρίκα, μπράβο για όσα έχει καταφέρει, αλλά ούτε τίποτα φοβερούς παικταράδες διαθέτει, ούτε καμία βαριά φανέλα έχει, ούτε έχει λόγο κανείς να την φοβάται.

Θα έρθουνε μόνα τους
Το ότι η Ουρουγουάη έπαιξε χωρίς τον Σουάρες κι έχασε από την Κόστα Ρίκα, είναι πρόβλημα της Ουρουγουάης. Το ότι η Ιταλία την υποτίμησε κι έχασε, το ίδιο και το αυτό. Δεν αφορούν την Ελλάδα αυτά. Εμάς η εθνική μας το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να παίξει σοβαρά και με συγκέντρωση. Όλα τα άλλα θα έρθουνε μόνα τους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags