Facebook Pixel Χαμός με Χάμες!
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-29 00:51:00

Χαμός με Χάμες!

Χαμός με Χάμες!

Ένας ασταμάτητος Χάμες Ροντρίγκεζ με ένα ΑΠΙΘΑΝΟ γκολ και συνολικά δύο οδήγησε την Κολομβία στην πρόκριση στους "8" του Μουντιάλ μετά τη νίκη με 2-0 επί της Ουρουγουάης του απόντα Λουίς Σουάρες. Με Βραζιλία στα προημιτελικά οι Κολομβιανοί (4/7, 23:00)

Μπορεί να μην ήταν το καλύτερο ματς, αλλά το πρώτο γκολ του Χάμες Ροντρίγκεζ ήταν αναμφισβήτητα ίσως το καλύτερο τέρμα που έχουμε δει στο Μουντιάλ! Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός σημείωσε νωρίς στο β` το 2-0 και η Ουρουγουάη με τον ηγέτη της Λουίς Σουάρες απόντα, ουσιαστικά προσπάθησε μετά το 2-0, αλλά και εκεί βρήκε μπροστά της έναν πολύ καλό Οσπίνα που όποτε χρειάστηκε, δήλωσε "παρών". Πανάξια πρόκριση για τους Κολομβιανούς που τώρα έχουν μπροστά τους την οικοδέσποινα Βραζιλία.

Πωπω, ένας Ροντρίγκεζ!

Τα πολλά φάουλ των Ουρουγουανών, με τον κόσμο να κραδαίνει στις εξέδρες μάσκες του... Σουάρες, κυριάρχησαν στα πρώτα λεπτά, με την Κολομβία να δείχνει διάθεση να ελέγξει το ματς, δίχως πάντως καμία σημαντική φάση στο ξεκίνημα. Ο ρέφερι ανεχόταν το σκληρό παιχνίδι εκατέρωθεν, αλλά κατά τ` άλλα, βλέπαμε ένα σφιχτό ματς, χωρίς ρυθμό, ώσπου στο 28` ο Χάμες Ροντρίγκεζ έξω από την περιοχή κοντρόλαρε την μπάλα με το στήθος και με έναν "κεραυνό" έκανε το 1-0 για την Κολομβία!! ΑΠΙΘΑΝΟ γκολ!

Το ματς μετά το 1-0 ανέβηκε με την Ουρουγουάη να έχει δυο σουτ με τους Καβάνι και Άλβαρο Γκονζάλες, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, αλλά δεν το έκανε πειστικά. Το πρώτο μέρος έληξε 1-0 λοιπόν χάρη στο καταπληκτικό γκολ του Χάμες Ροντρίγκεζ, σε ένα απόλυτα δίκαιο αποτέλεσμα, με την Ουρουγουάη να προβληματίζει.

Ναι ρε Χάμες!

Οι Κολομβιανοί μπήκαν με διάθεση να καθαρίσουν και στο 49` έκρυψαν την μπάλα και ο Χάμες Ροντρίγκεζ (ποιος άλλος;;) με κοντινή προβολή από την κεφαλιά-γύρισμα του Κουαδράδο έκανε το 2-0 και έδωσε καθαρό προβάδισμα στην ομάδα του! Ο Ταμπάρες πέρασε τους Στουάνι και Γκαστόν Ραμίρες, προσπαθώντας να κάνει κάτι για να ξαναμπεί η ομάδα του στο ματς. Οι Ουρουγουανοί κέρδιζαν μέτρα προς την περιοχή του Οσπίνα, αλλά απειλούσαν μόνο με μακρινά σουτ (Γκονζάλες 59` και Ροντρίγκες 64`).

Η είσοδος και του Αμπελ Ερνάντες μετέτρεψε τη διάταξη σε 4-3-3, με τη "σελέστε" να τα παίζει πλέον όλα για όλα με τρεις επιθετικούς. Ο Μάξι Περέιρα στο 79` βρέθηκε φάτσα με τον Οσπίνα από μια κόντρα, αλλά νικήθηκε και ουσιαστικά εκεί έληξε το ματς... Ο Κολομβιανός γκολκίπερ έβγαλε και το σουτ του Καβάνι στο 85` και μ` αυτά και μ` αυτά φτάσαμε ως τη λήξη με τους "καφετέρος" να πανηγυρίζουν μια σπουδαία πρόκριση!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags