Facebook Pixel Σωκράτης: "Ψηλά το κεφάλι..."
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-30 02:40:00

Σωκράτης: "Ψηλά το κεφάλι..."

Σωκράτης: "Ψηλά το κεφάλι..."

Για την υπερπροσπάθεια που έκαναν όλοι οι διεθνείς, χωρίς ωστόσο να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα ο σκόρερ της ισοφάρισης για την Εθνική μας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

"Έχουμε πει ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που έχει λίγες χαρές και πολλές πίκρες. Αξίζαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά όταν στις ευκαιρίες που έχεις δεν κατορθώνεις να βάλεις ένα γκολ κόντρα σε μια ομάδα που αγωνίζεται με 10 παίκτες, τότε η αντίπαλη ομάδα έχει το πλεονέκτημα στη διαδικασία των πέναλτι. Είχαμε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες και τις τρεις τις απέκρουσε ο τερματοφύλακάς τους. Σε αυτά τα παιχνίδια παίζουν μεγάλο ρόλο οι προσωπικότητες", δήλωσε ο διεθνής αμυντικός της Ντόρτμουντ.

Αναφερόμενος στο "αντίο" του Γιώργου Καραγκούνη, είπε: "Ο Κάρα είναι πολύ μεγάλη προσωπικότητα. Ένας αρχηγός στο γήπεδο και τα αποδυτήρια. Για όλους φτάνει το τέλος κάποια στιγμή. Αυτό που μάς αφήνει είναι αυτό που άφησαν και τα άλλα παιδιά που αποχώρησαν. Μια μεγάλη παρακαταθήκη, εμπειρίες που θα κουβαλάμε στις πλάτες μας και θα αποτελούν παράδειγμα για όλους".

Και κατέληξε: "Ο ελληνικός λαός θα πρέπει να έχει ψηλά του κεφάλι. Είμαστε μια χώρα λίγων εκατομμυρίων και έχουμε πετύχει τόσα πολλά. Ο κόσμος πρέπει να είναι υπερήφανος, να είμαστε όλοι ενωμένοι για το καλό της Ελλάδας μας".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags