Facebook Pixel Σαμαράς: "Δεν ρίχνουμε ευθύνες σε κανέναν..."
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-30 02:54:00

Σαμαράς: "Δεν ρίχνουμε ευθύνες σε κανέναν..."

Σαμαράς: "Δεν ρίχνουμε ευθύνες σε κανέναν..."

Δύσκολα έβγαιναν οι λέξεις από το στόμα του Γιώργου Σαμαρά, λίγα λεπτά μετά το άδοξο αποκλεισμό της Εθνικής από το Μουντιάλ. Στήριξη σε Γκέκα, "αντίο" σε Κάρα, Σάντος.

"Προσπαθήσαμε νομίζω και δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, αλλά όταν φτάνεις στο σημείο μηδέν δεν μπορείς να πεις κάτι εκεί είναι καθαρά η τύχη. Προσπαθήσαμε, είχαμε ευκαιρίες δεν καθαρίσαμε το ματς στα 120’ ενώ μπορούσαμε, δεν έχω λόγια... Ο στόχος μας ήταν να κερδίσουμε. Η Κόστα Ρίκα στο μοναδικό σουτ στο δεύτερο ημίχρονο έβαλε το γκολ. Προσπαθήσαμε κάναμε ευκαιρίες ισοφαρίσαμε αλλά στο υπόλοιπο διάστημα ενώ είχαμε ευκαιρίες δεν τα καταφέραμε. Δεν ρίχνουμε ευθύνες σε κανέναν. Αγωνιστήκαμε σαν ομάδα, παίξαμε σαν ομάδα και χάσαμε όλοι σαν ομάδα. Εννοείται ότι στηρίζουμε τον Φάνη. Συνεχίζουμε...", δήλωσε ο διεθνής επιθετικός.

Για τους Φερνάντο Σάντος και Γιώργο Καραγκούνη που αποχαιρετούν την Εθνική, είπε: "Είναι μεγάλο κεφάλαιο ο Σάντος κι έφερε επιτυχίες στην Εθνική. Ο Καραγκούνης είναι ένας παίκτης που για μένα, μαζί με τον Κατσουράνη, είναι οι καλύτεροι Έλληνες της τελευταίας 10ετίας. Κρίμα για τον Κάρα, έφτασε σε ηλικία που έπρεπε να σταματήσει".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags