Facebook Pixel Ο Κατσουράνης γιατί δεν πήρε ευθύνη;
Ποδόσφαιρο
| 2014-07-01 08:30:00

Ο Κατσουράνης γιατί δεν πήρε ευθύνη;

Ο Κατσουράνης γιατί δεν πήρε ευθύνη;

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναρωτιέται γιατί δεν πήρε την ευθύνη ο Κατσουράνης να εκτελέσει κι αυτός πέναλτι…
 

· Την κριτική μου για τον Κατσουράνη σε αυτή την εθνική ομάδα, εγώ την έχω κάνει. Και δη εδώ, στο σάϊτ του sport-fm. Όμως, όπως ίσως προσέξατε, απέφυγα επιμελώς να συμμετάσχω στο πανηγυράκι με τα εκατοντάδες χιλιάδες like για να μην παίξει στο ματς της Ελλάδας. Έτσι έκρινα. Όταν έχεις αγώνα μπροστά, εγώ πιστεύω ότι έτσι πρέπει να κάνεις.

· Τέλος πάντων εγώ θα γράψω τώρα κάτι για τον Κατσουράνη. Τώρα που δεν γράφει κανένας.

· Μπήκε αλλαγή ο έμπειρος μέσος στο 78’. Κι έπαιξε ουσιαστικά πάνω από ένα ημίχρονο. Μπορώ να πω ότι βοήθησε με κάποιες μακρινές καλές πάσες, αλλά και με μία καθοριστική επέμβαση αμυντικά. Έκανε τη δουλειά του ο Κατσουράνης. Και θα την έκανε και με το παραπάνω αν στην παράταση πλάσαρε καλύτερα τον Κοσταρικάνο γκολκίπερ, στη φάση που έκανε ο Νάβας άλλη μία σωτήρια επέμβαση.

· Θα μπορούσε να γίνει ο ήρωας της εθνικής ο Κατσουράνης. Και είχε τέτοια απόδοση χθες, όσο έπαιξε, που πραγματικά θα μπορούσε να γίνει ο ήρωας. Για να αποδειχθεί κιόλας ότι ίσως σε ολόκληρο παιχνίδι να μην άντεχε να παίξει σε αυτό το Μουντιάλ, αλλά σε κομμάτι αγώνων είχε τις δυνάμεις να προσφέρει.

· Βέβαια, θα προσέξατε ότι στο γκολ της ισοφάρισης της εθνικής, στις καθυστερήσεις του 90λεπτου, ο Κατσουράνης πανηγύρισε με τρόπο όχι και τόσο…ευγενή. Δεν μπορώ να ξέρω αν η σχετική χειρονομία απευθύνοντας στους Κολομβιανούς η, στους…δημοσιογράφους η, στους Έλληνες με τα 100 χιλ. like εναντίον του η, οπουδήποτε αλλού. Μόνο ο ίδιος ξέρει.

· Αυτό που εγώ λέω είναι ότι θα περίμενα από τον Κατσουράνη να βγει μπροστά στη διαδικασία των πέναλτι. Και να πάρει την ευθύνη να εκτελέσει ένα. Όπως έκανε ο άλλος βετεράνος της ομάδας, ο Καραγκούνης-άσχετα αν ήταν ο πέμπτος και δυστυχώς δεν χρειάστηκε να σουτάρει.

· Από το Κατσουράνη, που είναι αρχηγός και 35 ετών, αυτό ανέμενα. Να μπει στη διαδικασία των πέναλτι. Γιατί Γκέκας κι όχι Κατσουράνης. Που ξέρω εγώ τώρα τι θα γίνονταν, αν ήταν εκτελεστής ο Κατσουράνης στη θέση του Γκέκα, ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει να σκοράρει 15 μήνες με την εθνική ομάδα…

· Και κάτι για τα πέναλτι. Ήταν φανερό από εδώ ως την…Βραζιλία, ότι η Κόστα Ρίκα είχε δουλέψει πολύ περισσότερο αυτή τη διαδικασία. Όλες οι εκτελέσεις, πλην του Κάμπελ, ήταν ίδιες: Ψηλά σουτ και στο κέντρο της εστίας η, λίγο δεξιά η, λίγο αριστερά. Και νομίζω πως ο Καρνέζης έπρεπε να το είχε αντιληφθεί, ώστε να αντιδράσει πιο κατάλληλα. Αν και πραγματικά ήταν πολύ καλά όλα τα χτυπήματα.

Πηγή: sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags