Facebook Pixel «Καλή τώρα η Ελλάδα, αλλά όχι όπως το 2004»
Ποδόσφαιρο
| 2014-07-04 22:42:00

«Καλή τώρα η Ελλάδα, αλλά όχι όπως το 2004»

«Καλή τώρα η Ελλάδα, αλλά όχι όπως το 2004»

Ο Ότο Ρεχάγκελ συνέκρινε τη σημερινή Εθνική Ελλάδας με εκείνη που κατέκτησε το Euro, ενώ μίλησε και για τον Γιώργο Καραγκούνη!

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή της ΝΕΡΙΤ:

Είχαμε την τύχη να έχουμε πολύ καλή φουρνιά και μ' αυτή πήραμε το τρόπαιο. αυτή τη στιγμή η Εθνική ομάδα ήταν καλή, αλλά δεν ήταν σε αυτό το επίεπδο να πάρει τίτλο. Εκείνη η φουρνιά ήταν τόσο καλή που τα κατάφερε.

Τι σας άρεσε περισσότερο;

Πιστεύω πάντα στις δυνάμεις της και τις ικανότητές της. Το δυσάρεστο είναι ότι δε βάζουμε πολλά γκολ. Η ομάδα μας έπαιζε πάντα με ενθουσιασμό και πάθος, αλλά δυσκολευόταν στο σκοράρισμα.

Περιμένατε κάτι διαφορετικό;

Είχαμε την τύχη να έχουμε παίκτες με ιδιαίτερες ικανότητες, όπως οι Νικοπολίδης, Δέλλας, Ζαγοράκης, Κάρα. Δεν παίζαμε μόνο αμυντικά. Αποκλείσαμε σε μία εβδομάδα Γαλλία, Τσεχία και μετά παίξαμε με την Πορτογαλία που περίμενε να μας κερδίσει. Δεν παίζαμε τόσο αμυντικά, όταν μας δυνόταν η ευκαιρία βγαίναμε στην επίθεση. Και τώρα γίνεται αυτό στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Θα θέλαμε ένα σχόλιο για τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος ολοκλήρωσε την καριέρα του με την Εθνική.

Πάντα τα έδινε όλα για την ομάδα. Μπορούσες να συζητήσεις μαζί του για ποδοσφαιρικά θέματα, είχε ενθουσιασμό και μπορούσε να ξεσηκώσει και τους υπόλοιπους. Τα πάντα εξαρτώνται και από την ποιότητα του παίκτη. Δεν αρκεί να έχεις πάθος. Ο Καραγκούνης ήταν και πολύ καλός ποδοσφαιριστής.

Συγκρίνονται οι συλλογικές σας επιτυχίες μ' αυτές που είχατε με την Εθνική ομάδα;

Αυτή η επιτυχία με την Εθνική ομάδα κι όντας ένας ξένος προπονητής ήταν κάτι το ιδιαίτερο παρόλο που είχα κι άλλες μεγάλες επιτυχίες σε συλλογικό επίπεδο.

Τι μήνυμα θα θέλατε να δώσετε σε όλους τους Έλληνες;

Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να χαιρετήσω όλους τους παίκτες μου. Υπήρξαν και παίκτες που δεν έπαιζαν, αλλά να ξέρουν ότι όλους τους αγαπούσα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags