Facebook Pixel Σκληρές εικόνες: Με αίμα βάφτηκε το Μουντιάλ για την Κόστα Ρίκα
Ποδόσφαιρο
| 2014-07-06 17:00:00

Σκληρές εικόνες: Με αίμα βάφτηκε το Μουντιάλ για την Κόστα Ρίκα

Σκληρές εικόνες: Με αίμα βάφτηκε το Μουντιάλ για την Κόστα Ρίκα

Τρεις τραυματίες μετά τον αποκλεισμό της εθνικής τους ομάδας από το Παγκόσμιο Κύπελλο...

Σε πραγματική τραγωδία μετετράπη ο αποκλεισμός της Εθνικής Ομάδας της Κόστα Ρίκα από την Ολλανδία.  Η δραματική σκηνή εκτυλίχθηκε καθώς χιλιάδες υποστηρικτές της Κόστα Ρίκα συγκεντρώθηκαν στην πρωτεύουσα του έθνους Σαν Χοσέ για να δουν την ομάδα τους να παίζει κόντρα στην Ολλανδία στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Στο τέλος, όμως, όσοι βρέθηκαν εκεί κατέληξαν να βλέπουν μια λαοθάλασσα από οπαδούς να είναι αποκλεισμένοι από δεκάδες αστυνομικούς πίσω από τους οποίους οι γιατροί προσπαθούσαν να βοηθήσουν και να σώσουν τη ζωή τριών ανδρών που ξεψυχούσαν μέσα σε μία λίμνη αίματος. Οι εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει είναι σοκαριστικές. Σε μία μάλιστα βλέπουμε έναν νεαρό άνδρα μέσα στα αίματα, έχοντας ακόμα καρφωμένο ένα μαχαίρι στην πλάτη!

Τι, όμως, οδήγησε στο η Πλατεία Δημοκρατίας της πρωτεύουσας της Κόστα Ρίκα να μετατραπεί σε  σκηνή εγκλήματος;  Από άγνωστους μέχρι στιγμή λόγους, μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής Ομάδας της χώρας, ξεκίνησε ένας καβγάς που οδήγησε στον βαρύ τραυματισμό τριών φιλάθλων από μαχαίρι. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, ενώ δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών. 




















Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags