Αθλητικό Σαν Σήμερα: Το Sportdog παρουσιάζει τα γεγονότα που σημάδεψαν τη μέρα.

Δείτε τι συνέβη στις 7 Νοεμβρίου:

1959: Ο Γουίλτ Τσάμπερλεν αντιμετωπίζει τον Μπιλ Ράσελ στην Βοστόνη και τον κερδίζει στους πόντους 30-22 αλλά χάνει στα ριμπάουντ 35-28, ενώ οι Celtics κερδίζουν τους Philadelphia Warriors με 115-106 σε μια μάχη των δύο μεγαλύτερων παικτών του κόσμου μέχρι την εμφάνιση του Michael Jordan.

1968: Η ΕΟΑ σε εκδήλωσή της τιμά τους πέντε Έλληνες Ολυμπιονίκες του Μεξικού, Γαλακτόπουλο, Μοσχίδη, Καρυπίδη, Παπανικολάου και Κουλιγκά.

1985: Αποφυλακίζεται μετά από 19 χρόνια ο αθλητής μεσαίων βαρών, Rubin "Hurricane" Carter, που είχε καταδικαστεί για τριπλό φόνο το 1966. 

Ο «τυφώνας» δεν ήταν απλώς ένας πυγμάχος αλλά ένα σύμβολο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των αγώνων κατά των διακρίσεων των Αφροαμερικανών. Ο Κάρτερ καταδικάστηκε για μια τριπλή δολοφονία που δεν διέπραξε πoτέ. Στην πραγματικότητα καταδικάστηκε επειδή ήταν αφροαμερικανός. Η ιστορία του τραγουδήθηκε από τον Μπομπ Ντίλαν, ενώ έγινε και ταινία (1999) με πρωταγωνιστή τον Ντένζελ Ουάσινγκτον. 

1991: Ο μπασκετμπολίστας που οδήγησε τους LA Lakers στην κατάκτηση πέντε πρωταθλημάτων στο ΝΒΑ, Μάτζικ Τζόνσον ανακοινώνει ότι είναι φορέας του AIDS και αποχωρεί από την ενεργό δράση. Την επόμενη χρονιά, το 1992, θα λάβει μέρος με την ομάδα της Δύσης στο All-Star Game του Ορλάντο έπειτα από απαίτηση και ψηφοφορία των φιλάθλων. Θα ανακηρυχθεί MVP και η ομάδα του, η Δύση, θα επιβληθεί της Ανατολής με 153-113.

1999: Πεθαίνει από καρδιά ο επί 18 χρόνια πρόεδρος της IAAF (Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου), Πρίμο Νεμπιόλο.

2011: Πεθαίνει ο θρύλος του μποξ, Τζο Φρέιζιερ (Γεν. 1944).