Facebook Pixel Ανοίγει πανιά η Reggata 2023
| 2023-06-19 04:33:00

Ανοίγει πανιά η Reggata 2023

Sportdog Team
Ανοίγει πανιά η Reggata 2023

Η εκκίνηση για την πρώτη ιστιοδρομία θα δοθεί το πρωί της Δευτέρας 26 Ιουνίου 2023, στις 11.00 π.μ. από τη νήσο Φλέβες με προορισμό την Παροικιά της Πάρου.

Για 29η χρονιά ο Ναυταθλητικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας (ΝΟΤΚ) μένει πιστός στις Κυκλάδες  και διοργανώνει τον Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα ΚΥΚΛΑΔΕΣ REGATTA 2023.

 Στις 26 Ιουνίου, την επομένη των εκλογών, ανοίγουμε πανιά για έναν ακόμα περίπλου στις Κυκλάδες συνολικά 230 ναυτικών μιλίων.

Η εκκίνηση  για την πρώτη ιστιοδρομία θα δοθεί το πρωί της Δευτέρας στις 11.00 π.μ. από τη νήσο  Φλέβες με προορισμό την Παροικιά της Πάρου.

Την Τετάρτη στις 28 Ιουνίου ξεκινά η δεύτερη ιστιοδρομία  από Παροικιά για Κουφονήσια.

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου εκκίνηση της τρίτης ιστιοδρομίας από Κουφονήσια για Σίφνο – Καμάρες και ο αγώνας θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 2 Ιουλίου με την τέταρτη ιστιοδρομία που θα τερματίσει στη νήσο Πάτροκλος.

Την  διοργάνωση υποστηρίζουν οι δήμοι Πάρου, Σίφνου, Νάξου και η κοινότητα Κουφονησίων, τα λιμενικά ταμεία των προαναφερθέντων νησιών και ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου (ΝΟΠ). Συνδιοργανωτής και αθλοθέτης είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Η όλη διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής. Χορηγός επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags