«Με κοροϊδεύουν γιατί δεν θέλω να κάνω σεξ πριν τον γάμο. Οι άντρες μου στέλνουν μηνύματα ότι είμαι μεγάλος και ότι πρέπει να εγκαταλείψω τις αρχές μου. Οπότε απλά κλαίω», αναφέρει η Αμερικανίδα, Λόλο Τζόουνς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lolo Jones (@lolojones)

Η 40χρονη είναι μια σπουδαία αθλήτρια που είναι επίσης γνωστή για τις εμφανίσεις της στους Χειμερινούς και Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά η Τζόουνς είναι επίσης γνωστή για το γεγονός ότι, ως Χριστιανή, δεν έχει βρεθεί ακόμη με άντρα. 

«Προσεύχομαι στον Θεό να με τιμήσει με έναν καλό άνθρωπο . Προσεύχομαι για αυτό εδώ και χρόνια. Προσεύχομαι μάλιστα να αφαιρέσει την επιθυμία για γάμο από την καρδιά μου αν δεν θέλει ήδη να με δει παντρεμένη. Το θέλω πολύ και θέλω πολύ μια οικογένεια. Ωστόσο, η καρδιά μου ραγίζει συνεχώς», είπε η Τζόουνς, η οποία δεν μπορεί να βρει τον κατάλληλο άντρα για τον εαυτό της εδώ και χρόνια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lolo Jones (@lolojones)

Αυτή η ελκυστική αθλήτρια λέει ότι δεν της είναι εύκολο, ενώ το να παραδεχτεί δημόσια ότι είναι παρθένα της έκανε ακόμα πιο δύσκολο να βρει τον κατάλληλο άντρα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drake Relays (@drakerelays)

"Υπάρχουν πολλές παρθένες εκεί έξω"

«Πριν από αυτό είχα τουλάχιστον μια ευκαιρία, και μετά ούτε αυτή.  Αυτή τη στιγμή είμαι απασχολημένη με τη δουλειά στον κήπο. Ξέρω ότι φαίνεται περίεργο, αλλά κάνω ειρηνικά πράγματα»  είπε πρόσφατα και έστειλε ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες.

«Καταλάβετε ότι αυτό είναι ένα δύσκολο ταξίδι. Υπάρχουν πολλές παρθένες εκεί έξω και θέλω να ξέρουν ότι αυτό είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου», είπε ηΤζόουνς.

Λέει ότι ακόμα ελπίζει να γίνει μητέρα και να στραφεί στην ιατρικά υποβοηθούμενη γονιμοποίηση ή στην εξωσωματική γονιμοποίηση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lolo Jones (@lolojones)