Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Μόνο Ολυμπιακός" είπα σε Π. Γιαννακόπουλο και Ψωμιάδη - "Θανάση θα τρώω ξύλο από Παναθηναϊκούς και Ολυμπιακούς"!
Άλλα Σπορ
| 2024-01-18 13:43:00

"Μόνο Ολυμπιακός" είπα σε Παύλο και Ψωμιάδη - "Θανάση, θα τρώω ξύλο από Παναθηναϊκούς και Ολυμπιακούς"!

Sportdog Team

Οι προτάσεις από ΠΑΟ και η πρόβλεψη για Μπαρζώκα στο F4! Ο Σταύρος Ελληνιάδης μιλάει στην κάμερα του Sportdog.gr για τις δύο φορές που τον πλησίασε το Τριφύλλι στην καριέρα του, τόσο ως παίκτης όσο και ως manager, δηλώνει έκπληκτος από την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, αλλά και σίγουρος πως οι Πειραιώτες μπορούν και φέτος να βρεθούν στο Βερολίνο στο τέλος της σεζόν.

Ο Σταύρος Ελληνιάδης μιλάει στην κάμερα του Sportdog.gr και τον Γρηγόρη Μπάκα για το παρόν και το παρελθόν του ελληνικού μπάσκετ.

Αποκαλύπτει τις προτάσεις των Παύλου Γιαννακόπουλου και Μάκη Ψωμιάδη που απέρριψε επειδή ήθελε να παίξει μόνο με τον Ολυμπιακό, ενώ θυμάται και την ατάκα που είπε στους Θανάση Γιαννακόπουλο και Μάνο Παπαδόπουλου, όταν τον προσέγγισαν από το Τριφύλλι μόλις αποχώρησε από τους Πειραιώτες ως General Manager.

Βέβαια, στη συνέντευξη του GM της ομάδας μπάσκετ του Μυκόνου ξεχωρίζουν οι δηλώσεις-περηφάνειας και θαυμασού για την κόρη του, Ελένη Ελληνιάδη, που ως πολίστρια συμμετείχε στην εθνική ομάδα που κατέκτησε την τρίτη θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και εξασφάλισε την παρουσία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Φυσικά, ο Ελληνιάδης δεν θα μπορούς να μην σχολιάσει και τις ομάδες που έχουν φτιαξει Εργκίν Αταμάν και Γιώργος Μπαρτζώκας, ενώ κόντρα… στο ρεύμα δηλώνει αισιόδοξος πως οι Πειραιώτες θα καταφέρουν να βρεθούν στο Final Four του Βερολίνου!

«Ο Παναθηναϊκός έχει βρει καλό μομέντουμ, έχει καλούς παίκτες και έχει βρει και χημεία. Στο τελευταίο έπαιξαν και τρομερή άμυνα και δεν το περίμενα.

Ο Ολυμπιακός περνάει μία κρίση, αλλά έχει το υλικό και τον προπονητή και ξέρουν πώς να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι εκεί που πρέπει. Και όποια διασταύρωση και να γίνει στα πλέι οφ, έχει μεγάλη τύχη να πάει Final Four.

Σε όλες τις ομάδες γίνονται αστοχίες. Μπορεί κάποιος παίκτης να μη κολλήσει με το σύστημα. Ο Μπαρτζώκας έχει ένα ιδιαίτερο σύστημα. Έχει κάποιες αρχές στο παιχνίδι του και ένας παίκτης μπορεί να μη κολλήσει, ακόμα και αν είναι καλός παίκτης.

Εγώ θα μείνω σε αυτό που είπε ο Μπαρτζώκας, ότι το καλοκαίρι δεν έγινε η προτετοιμασία που έπρεπε λόγω των Εθνικών και κάποιων τραυματισμών. Κάποια παιδιά είναι κουρασμένα, δεν έχουν ρυθμό, αλλά πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα βρει τον ρυθμό του. Την Άνοιξη που κρίνονται όλα, θα είναι καλός», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης στο βίντεο, τι λέει για τη συνεργασία του στο παρκέ με τον Ζάρκο Πάσπαλι και πώς ανέβασε επίπεδο τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη, οι προτάσεις που απέρριψε ως παίκτης γιατί ήθελε «μόνο Ολυμπιακό» μόλις έφυγε από τον Πειραϊκό από τον Παναθηναϊκό του Παύλου Γιαννακόπουλου (είχε ζητήσει όπως λέει να περιμένουν να γυρίσει από το εξωτερικό πριν υπογράψει!) και την ΑΕΚ του Μάκη Ψωμιάδη, ενώ ως μάνατζερ τον είχε προσεγγίσει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μέσω του Μάνου Παπαδόπουλου: «Τους εξήγησα αν γίνει κάτι τέτοιο, θα τρώω ξύλο και στην Αθήνα και στον Πειραιά, δεν θα μπορώ να είμαι πουθενά»!
 

** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει η πιάτσα" για πρώην NBAer στον ΠΑΟ - Αποφασίζει ο Αταμάν - Τα δύο πιο σημαντικά ματς της σεζόν
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags