Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πήρε το πρωτάθλημα στο βόλεϊ γυναικών!
Άλλα Σπορ
| 2024-04-27 22:07:00

Μίλησε η καρδιά του πρωταθλητή - Απίστευτος ΠΑΟ το "σήκωσε" στου Ρέντη!

Sportdog Team
Μίλησε η καρδιά του πρωταθλητή - Απίστευτος ΠΑΟ το "σήκωσε" στου Ρέντη!

Το Τριφύλλι βρέθηκε με 0-2 πίσω στη σειρά, έπαιξε τον 5ο τελικό στην έδρα του Ολυμπιακού αλλά έβγαλε τη μαχητική ψυχή και σήκωσε την κούπα.

Ξανά και ξανά! Ο Παναθηναϊκός το έχει κάνει συνήθεια, πλέον και για ακόμη μία χρονιά σήκωσε το πρωτάθλημα της Volley League γυναικών στο "Μελίνα Μερκούρη". Απίστευτη αντίδραση του Τριφυλλιού που βρέθηκε να χάνει 0-2 στη σειρά και τελικά έκανε την ανεπανάληπτη ανατροπή και στο τάι μπρέικ σήκωσε την κούπα μες στου Ρέντη.

Στο πρώτο σετ ο Παναθηναϊκός μπήκε ορμητικά από την αρχή και παρά την αντίδραση του Ολυμπιακού, πήρε το σετ με 24-26 χάρη σε φοβερό πόντο της εξαιρετικής Καρκάσες. Κάπου εκεί, αντέδρασαν οι ερυθρόλευκες οι οποίες ενεργοποίησαν την καλή τους άμυνα και με "όπλο" αυτή κέρδισαν το δεύτερο σετ με 25-21 για το 1-1.

Στο τρίτο σετ ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα, αλλά οι γηπεδούχες είχαν απάντηση και με την Λαμπρούση να δημιουργεί... μπελάδες από το σερβίς της, έγραψαν το 2-1. Τα "φίνα κορίτσια" δεν μπορούσαν να επιτρέψουν το 3-1 και με τέλειο τέταρτο σετ, ισοφάρισαν σε χρόνο... dt σε 2-2. Στο τάι μπρέικ οι Πράσινες δεν είχαν αντίπαλο και σήκωσαν το πρωτάθλημα με μια ανατροπή που θα μνημονεύεται για χρόνια!

Δείτε εδώ ολόκληρο τον αγώνα:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags