Facebook Pixel Πότε πουλήθηκε ο Φιγκερόα; (ΦΩΤΟ)
| 2013-12-03 18:15:00

Πότε πουλήθηκε ο Φιγκερόα; (ΦΩΤΟ)

Πότε πουλήθηκε ο Φιγκερόα; (ΦΩΤΟ)

Τελικά πότε έσκασε η «βόμβα» με την παραχώρηση του Λούτσο στη Μαλαισία; Την Δευτέρα όπως ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός; Ποιος δηλώνει το αντίθετο; Η απάντηση με ένα κλικ!

Σαν... βόμβα έσκασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας η πώληση του Λουτσιάνο Φιγκερόα από τον Παναθηναϊκό, έναντι ενός εκατομμυρίου δολαρίων, όπως τουλάχιστον ανέφερε στις δηλώσεις του ο ίδιος ο παίκτης και επιβεβαίωσε λίγο αργότερα η ΠΑΕ.

Όπως φαίνεται όμως, ήταν μία... βόμβα που έσκασε με μεγάλη καθυστέρηση στην Ελλάδα, καθώς κάποιοι το ήξεραν μέρες τώρα και δήλωναν από την Παρασκευή σίγουροι πως ο Αργεντινός δεν θα ξαναφορούσε την φανέλα με το «τριφύλλι».

Συγκεκριμένα, η στήλη «
sportdog penalty» ψάχνοντας περισσότερα στοιχεία για την συγκεκριμένη μεταγραφή, ανακάλυψε πως η μαλαισιανική έκδοση του έγκυρου «goal.com», είχε ανακοινώσει την απόκτηση του Φιγκερόα από την Τζοχούρ από την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου!



 

Το εν λόγω δημοσίευμα ανέβηκε στις 5 μ.μ.(τοπική ώρα,11 το πρωί Ελλάδας), επικαλούμενο μάλιστα δήλωση του προέδρου της ομάδας στην εφημερίδα "Berita Harian"! Ο 29χρονος Τengku Ismail (γιος του Σουλτάνου) ενημέρωνε πως ο Λούτσο υπέγραψε για 2 χρόνια. Στις 6 το πρωί εκεί, μεσάνυχτα Πέμπτης στη χώρα μας.

Μάλλον λοιπόν η «βόμβα» είχε σκάσει εδώ και μέρες, ωστόσο εμείς την μάθαμε με μία μικρή καθυστέρηση για να μην υπάρξουν αντιδράσεις πριν το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και χαλάσει το κλίμα ενόψει μίας δύσκολης αναμέτρησης...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags