Καθημερινά είναι πλέον τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό και μάλιστα από γνωστές ιστοσελίδες, σύμφωνα με τα οποία ο Αφελάι βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων ενόψει καλοκαιριού. Τι και αν στον Ολυμπιακό δεν έχει καταφέρει ακόμα να προσφέρει τα ανεμενόμενα, ο ίδιος δηλώνει έτοιμος για να επιστρέψει στο... top επίπεδο.

Βέβαια, η αλήθεια δεν είναι ακριβώς αυτή, καθώς ούτε ο Αφελάι είναι έτοιμος για το top επίπεδο ούτε και υπάρχουν τόσες μεγάλες ομάδες που «καίγονται» να τον αποκτήσουν. Ο Ολλανδός άσος έχει ένα καλό όνομα, ωστόσο οι εμφανίσεις του τα τελευταία χρόνια τον έχουν... ρίξει αρκετά, ενώ και η παρουσία του στο Λιμάνι, σίγουρα κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα για τον ίδιο.

Για την ώρα μία πρόταση υπάρχει για τον Αφελάι, ωστόσο ο ατζέντης του είναι σίγουρος πως θα του βρει κάτι πολύ καλό για το καλοκαίρι και η αισιοδοξία αυτή μόνο τυχαία δεν είναι. Ο γνωστός μεγαλοατζέντης, Μίνο Ραϊόλα, έχει τα "κονέ" του και ξέρει πως μπορεί να τον πάει ακόμα σε κάποιο μεγάλο πρωτάθλημα, οπότε μην ξαφνιαστείτε αν ακούσετε πως η επόμενη ομάδα του είναι από το «πάνω ράφι».

Εδώ ο Ραϊόλα έχει τρόπο και τον έχει κάνει βασικότατο στην Εθνική Ολλανδίας, σε μία μεταγραφή κάποιων εκατομμυρίων ευρώ θα κολλήσει...