Facebook Pixel Ευχάριστη έκπληξη ο Μαντούρο!
| 2015-04-08 22:18:00

Ευχάριστη έκπληξη ο Μαντούρο!

Ευχάριστη έκπληξη ο Μαντούρο!

Δύο "ραντεβού" στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου", οι οποίοι δούλεψαν τόσο στη φυσική κατάσταση, όσο και στην τακτική. Η ευχάριστη είδηση ακούει στο όνομα, Χέντβινγκες Μαντούρο, καθώς μετά από καιρό ο Ολλανδός συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας, χωρίς να πιεστεί βέβαια ιδιαίτερα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της...

Τις… αντοχές των ποδοσφαιριστών του δοκίμασε ο Γιώργος Γεωργιάδης τη Μεγάλη Τετάρτη όπου το πρόγραμμα περιελάμβανε διπλή προπόνηση σε υψηλούς ένταση. Το πρωί η δουλειά επικεντρώθηκε στη φυσική κατάσταση με ασκήσεις για κεντρικές προσαρμογές.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης ακολούθησε μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια έκανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, οΧέντβιγκες Μαντούρο συνέχισε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης αυξημένης έντασης, ο Φακούντο Περέιραέμεινε για θεραπεία κι ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Στην απογευματινή προπόνηση το βάρος έπεσε στην τακτική με τον Γιώργο Γεωργιάδη να εξηγεί στους παίκτες του πως θέλει να κινούνται στον αγωνιστικό χώρο μέσα από παιχνίδια στο μισό γήπεδο.

Η είδηση της ήταν η συμμετοχή του Χέντβιγκες Μαντούρο για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο Ολλανδός πήρε μέρος στις ασκήσεις τακτικής αποφεύγοντας ωστόσο τις δυνατές προσωπικές μονομαχίες δεδομένου ότι το χέρι του δεν είναι ακόμα έτοιμο.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης προπονήθηκε κανονικά, ο Φακούντο έμεινε στο γυμναστήριο, όπως και ο Στέφανος Αθανασιάδης που είχε μικροενοχλήσεις στο ισχίο. Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης που έχει κάκωση έσω πλαγίου ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης υπό τις οδηγίες του Γιάννη Κατσανίκα.

Την Μ. Πέμπτη οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 15:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags