Αρχικά, ο Ολισαντέμπε θυμήθηκε την προσέγγιση της Γιουβέντους, μιλώντας στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας "Polska The Times": "Οι Ιταλοί με ήθελαν, με ήθελαν πάρα πολύ. Το πρόβλημα άρχισε όταν πήγαν να ρωτήσουν τη διοίκηση της Πολόνια Βαρσοβίας. Ζήτησε 8 εκατομμύρια δολάρια! Ήταν εξωπραγματικό, εάν αναλογιστεί κανένας ότι ήμουν ποδοσφαιριστής του πολωνικού πρωταθλήματος! Δεν το αποδέχτηκαν στη Γιουβέντους".

Για να μετακομίσει στην Αθήνα, ο Μανώλης έφτασε στο σημείο να απειλήσει...: "Το ίδιο ποσό ζητήθηκε και στις διαπραγματεύσεις με τους Έλληνες (σ.σ.σ του Παναθηναϊκού). Στο τέλος, θύμωσα τόσο πολύ και τους απείλησα λέγοντας ότι είτε θα συμφωνήσουν στα 3 εκατομμύρια δολάρια, είτε, εγώ, θα επέστρεφα στη Νιγηρία. Ευτυχώς, ο πρόεδρος Ρομανόβσκι, συμφώνησε στο τέλος".

Υπογράμμισε, δε, ότι ακόμα, έχει σε ένα συρτάρι το έγγραφο της Γιουβέντους: "Ακόμα, δεν έχω πετάξει το έγγραφο της συμφωνίας με τη Γιουβέντους. Το έχω σπίτι μου. Η διάρκεια του συμβολαίου ήταν πενταετής και την πρώτη σεζόν θα λάμβανα 500.000 δολάρια και την πέμπτη και τελευταία, 800.000".