Facebook Pixel Πρόβλημα στον ΠΑΟΚ!
| 2016-01-04 18:07:00

Πρόβλημα στον ΠΑΟΚ!

Πρόβλημα στον ΠΑΟΚ!

Δεν υπάρχει παίκτης για το ματς του Κυπέλλου και ο Τούντορ θα επιλέξει, αναγκαστικά, κάποιον από τους νεαρούς...

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα Κυπέλλου με την Καλλονή, στον οποίο, απ” ότι φαίνεται η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα παραταχθεί με το νεαρό τερματοφύλακα Μελίσσα.

Με τον Γλύκο τραυματία και τον Όλσεν να αναχωρεί για την πατρίδα του με άδεια, καθώς γέννησε η σύζυγός του, ο… κλήρος πέφτει στον τρίτο τερματοφύλακα της ομάδας, ο οποίος θα πάρει την ευκαιρία του.

Όσο για τον Όλσεν, αναμένεται να επιστρέψει αύριο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Μετά το μετ’ επιστροφής και άνευ αντικειμένου ταξίδι στην χιονισμένη Ξάνθη, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το πρώτο παιχνίδι με την Καλλονή για το Κύπελλο Ελλάδας.

Το μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης της Δευτέρας (04.01) επικεντρώθηκε στην τακτική με τον Ίγκορ Τούντορ να δοκιμάζει τα σχέδιά του για την αναμέτρηση της Μυτιλήνης στο οικογενειακό δίτερμα.

Από την προπόνηση απουσίαζε με άδεια ο Ρόμπιν Ολσεν, ο οποίος μετέβη στη Σουηδία προκειμένου να είναι κοντά στη σύζυγό του που γέννησε το πρώτο τους παιδί. Ο Γκάρι Ροντρίγκες ξεκίνησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας υπό τις οδηγίες του Πάολο Αρτίκο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης μετεγχειρητική θεραπεία και οι Παναγιώτης Γλύκος, Ρικάρντο Κόστα πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags