Εξελίξεις φαίνεται πως θα έχουμε σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ, καθώς η νυν διοίκηση έχει πάρει εδώ και καιρό την απόφαση να αποχωρήσει και έτσι αναζητείται το επόμενο αφεντικό, το οποίο όπως φαίνεται, έχει παρελθόν με τον σύλλογο.

Ο λόγος, λοιπόν, για τη Βέροια και την απόφαση του Καρυπίδη να αφήσει την ομάδα λόγω του Άρη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως διάδοχός του θα είναι ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, ο Αρβανιτίδης, ο οποίος λέγεται ότι θα ξαναπάρει στα χέρια την ΠΑΕ χωρίς να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Αυτή, βέβαια, δεν αναμένεται να είναι η μοναδική αλλαγή στον σύλλογο, καθώς όπως μαθαίνει ο Σκύλος, άμεσα θα υπάρξουν κι άλλες εξελίξεις, αφού το νυν αφεντικό, δηλαδή ο Καρυπίδης, φαίνεται πως τα "έσπασε" με τον Ιβάν Σαββίδη!

Η εξέλιξη αυτή είναι πιθανό να φέρει και... αλλαγή στρατοπέδου για τη Βέροια, αλλά και αποχωρήσεις, αφού μετά το τέλος της σεζόν, ο Ζήσης Βρύζας αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν!

Στη περίπτωση αυτή, μένει να δούμε και το μέλλον κάποιων παικτών που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι με υψηλά συμβόλαια και μεγάλες προκαταβολές...