Υπογράμμισε, εξάλλου, ότι πρέπει να υπάρξει γρήγορα κινητοποίηση επί των ανοικτών ζητημάτων, διότι «όσο τα προβλήματα δεν λύνονται, τα αδιέξοδα πολλαπλασιάζονται».


Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Παναγόπουλος στον ΣΠΟΡ FM:

Για το σημερινό Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας: «Σήμερα το θέμα είναι διπλό. Υπάρχει το ζήτημα της πρότασης για πλέι-οφ και πλέι-άουτ και αυτό του προέδρου. Πριν από την εκλογή προέδρου, όμως, δεν έχει λυθεί το θέμα της αλλαγής καταστατικού, μέσω της οποίας υποτίθεται θα προέκυπτε μια διαρχία προέδρου-γενικού διευθυντή, που θα αναλάβει μια σειρά από καυτά ζητήματα. Όσο δεν υπάρχει μια στιβαρή διοίκηση στη Λίγκα, μένουν όλα παγωμένα. Το ίδιο και η διαιτησία, όπου έγιναν προτάσεις και απορρίφθηκαν ή δεν τέθηκαν καν υπό συζήτηση».

Για το ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος: «Θέμα με τα πρόσωπα δεν έχουμε. Το θέμα δεν ποιον πρόεδρο, αλλά τι πρόεδρο θα έχουμε. Τι αρμοδιότητες θα έχει. Θα έχουμε κάποιον που θα αναλάβει όλα τα σημαντικά ζητήματα ή μετά από λίγες μέρες θα έχουμε έναν γενικό διευθυντή που θα κάνει εκείνος τη δουλειά; Αν αλλάξει ο τρόπος διοίκησης στη Σούπερ Λίγκα, ο ρόλος του προέδρου θα είναι περισσότερο επί των δημοσίων σχέσεων. Πρέπει να το ξέρει αυτό κάποιος πριν ψηφίσει».

Για το θέμα της μείωσης ομάδων: «Έχει αποφασιστεί να γίνει μια μελέτη για την αναβάθμιση του προϊόντος στην οποία συμπεριλαμβάνεται το θέμα της μείωσης των ομάδων. Ωστόσο δεν έχει έρθει ακόμα η πρόταση, οπότε δεν μπορεί να τεθεί σήμερα αυτό το θέμα. Όλα πηγαίνουν στο άπειρο και τα προβλήματα μένουν εδώ. Ποιος διοικεί τη Σούπερ Λίγκα; Αυτό πρέπει να λυθεί πρώτα από όλα. Ο πρόεδρος ή θα πάμε σε άλλο σχήμα; Πρέπει να ξεκαθαριστεί αυτό πριν βρεθούμε σε άλλα αδιέξοδα. Πρέπει να ξέρουμε πως θα λαμβάνονται οι αποφάσεις. Όσο τα προβλήματα δεν λύνονται, τα αδιέξοδα πολλαπλασιάζονται».