Facebook Pixel Επιτέλους! Ένα σούπερ νέο για τον Ολυμπιακό
| 2016-09-05 09:00:00

Επιτέλους! Ένα σούπερ νέο για τον Ολυμπιακό

Επιτέλους! Ένα σούπερ νέο για τον Ολυμπιακό

Πράγματα και θαύματα έχουν γίνει το φετινό καλοκαίρι στο Λιμάνι και μία τέτοια είδηση προφανώς κάνει άπαντες στον Ολυμπιακό ευτυχισμένους!

Η αλήθεια είναι πως το φετινό καλοκαίρι ήταν πολύ παράξενο για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, με την ομάδα να αλλάζει τρεις προπονητές και, τελικά, να μένει εκτός ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ μετά από χρόνια.

Τουλάχιστον, εξασφάλισε την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα και με ένα ντεμαράζ μεταγραφών το τελευταίο διάστημα, δείχνει ότι μπορεί σταδιακά να επιστρέψει στο επίπεδο που ήταν μέχρι πέρσι.

Γιατί οι Πειραιώτες απέκτησαν φορ (Καρντόσο), εξτρέμ (Ελιουνούσι), στόπερ (Βιάνα) και έναν παίκτη που μπορεί να παίξει τόσο στον χώρο του κέντρου, ως αμυντικός μέσος, όσο και στην αμυντική γραμμή (Ρομάο).

Τα καλά νέα, όμως, δεν σταματούν εδώ, καθώς σήμερα αναμένεται να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ο Ομάρ!

Ο Νορβηγός άσος που αποτελεί σημείο αναφοράς ως δεξιός μπακ για τον Ολυμπιακό και η απουσία του επηρέασε την αμυντική λειτουργία της ομάδας!

Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής που ήρθε στην ίδια θέση, ο Φιγκέιρας, μέχρι στιγμής δεν έχει ενθουσιάσει κανέναν με την απόδοσή του...

Ο Ομάρ, λοιπόν, επιστρέφει από σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα και θα μπορούσε να υποστηρίξει κάποιος πως πρόκειται για μία ακόμα μεταγραφή του Ολυμπιακού, σούπερ κίνηση μάλιστα, στα δεξιά της αμυντικής γραμμής...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags