Facebook Pixel ΒΟΜΒΑ: Τέλος ο Χολέμπας από την Εθνική!
| 2016-10-11 01:22:00

ΒΟΜΒΑ: Τέλος ο Χολέμπας από την Εθνική!

ΒΟΜΒΑ: Τέλος ο Χολέμπας από την Εθνική!

Ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό συγκρότημα μετά την Εσθονία. Τι είπε ο 32χρονος άσος στους συμπαίκτες του και ποιος ο λόγος που δεν θα φορέσει ξανά την φανέλα.

Δεν θα ξαναδούμε τον Χοσέ Χολέμπας με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, καθώς όπως έγινε γνωστό μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Εσθονία, ο έμπειρος άσος ανακοίνωσε ότι δεν είναι μέρος πλέον της ομάδας.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και νυν της Γουότφορντ ανακοίνωσε την απόφασή του στους συμπαίκτες του μετά τη νίκη με 2-0 και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι δυσαρεστημένος από τον Σκίμπε, ο οποίος τον άφησε στον πάγκο στο αποψινό παιχνίδι με την Εσθονία, αλλά και γενικά μέχρι τώρα δεν είχε δείξει πως τον υπολόγιζε στις βασικές του επιλογές.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρθηκαν από το Ταλίν, ο Χολέμπας μάζεψε τους συμπαίκτες του και ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Η απόφασή μου να σταματήσω είναι δεδομένη. Το είχα αποφασίσει μετά από το παιχνίδι με το Γιβραλτάρ και πλέον πιστεύω πως είναι σωστή. Θέλω να κάνω πίσω ώστε να αφήσω χώρο στους νεότερους για να βοηθήσουν την ομάδα».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φωνές Σκίμπε σε Μήτρογλου: "Φύγε τώρα!" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags