Facebook Pixel Φοβερό: Τα πήρε στο κρανίο ο Μποτία με συμπαίκτη του - Ποιος τον έβαλε στην πρίζα, γιατί του τα 'χωσε!
| 2017-02-19 23:30:00

Φοβερό: Τα πήρε στο κρανίο ο Μποτία με συμπαίκτη του - Ποιος τον έβαλε στην πρίζα, γιατί του τα 'χωσε!

Φοβερό: Τα πήρε στο κρανίο ο Μποτία με συμπαίκτη του - Ποιος τον έβαλε στην πρίζα, γιατί του τα 'χωσε!

Τι ήταν αυτο που τρέλανε τον Ισπανό αμυντικό και γιατί τα έβαλε με παίκτη του Ολυμπιακού; 

Ένα ντέρμπι με ατελείωτο πάθος και πολλή ένταση έγινε ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, με το ...ξύλο να πέφτει πολύ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και από τις δύο πλευρές.

Μόνο τυχαίο δεν ήταν, άλλωστε, το γεγονός ότι βγήκαν τόσες κίτρινες κάρτες, αλλά και μία κόκκινη στον Μποτία, από το τσεπάκι του διαιτητή Μάνταλου.

Μάλιστα, ο Ισπανός στόπερ, παρόλο που ήταν αυτός που τελικά αποβλήθηκε, την έπεσε και σε συμπαίκτη του στο πρώτο ημίχρονο, στον Φιγκέιρας, όταν ο Πορτογάλος λίγο έλειψε να δεχτεί την κόκκινη κάρτα του ρέφερι.

Το σκηνικό έγινε στο πρώτο μέρος, όταν ο Φιγκέιρας έβαλε τρικλοποδιά σε αντίπαλό του εκτός φάσης, ο διαιτητής τον είδε και τον ...κιτρίνισε αμέσως. Ο δεξιός μπακ, μάλιστα, των πρωταθλητών, αντέδρασε έντονα μετά την κάρτα, με αποτέλεσμα ο Μποτία να πέσει κατευθείαν πάνω του για να του πει να ηρεμήσει.

Το φοβερό ήταν ότι ο στόπερ των Ερυθρολεύκων ήταν έξαλλος με τον συμπαίκτη του, έχοντας δει προφανώς τι είχε συμβεί, και του έκανε έντονες παρατηρήσεις για την απερίσκεπτη ενέργειά του που θα μπορούσε κάλλιστα να αφήσει την ομάδα του από νωρίς με δέκα παίκτες.

Πάντως, όπως προαναφέραμε, ήταν αυτός τελικά που δεν πρόσεξε και τελικά αποβλήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags