Facebook Pixel Η τρομερή αντίδραση στο Καραϊσκάκη για το πέναλτι - «Είναι στημένο…» και η οδηγία σε Τσόρι!
| 2017-04-23 21:18:00

Η τρομερή αντίδραση στο Καραϊσκάκη για το πέναλτι - «Είναι στημένο…» και η οδηγία σε Τσόρι!

Η τρομερή αντίδραση στο Καραϊσκάκη για το πέναλτι - «Είναι στημένο…» και η οδηγία σε Τσόρι!

Ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και οι φίλαθλοι αντέδρασαν με… μυθικό τρόπο. Διαβάστε τι έγινε λίγα δευτερόλεπτα πριν την εκτέλεση του Αργεντινού.

Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει εδώ και λίγη ώρα την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος, αφού επικράτησε 5-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον (εάν δεν υπάρξει αφαίρεση βαθμών για όσα έγιναν στον ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ) δεν γίνεται να το χάσει ούτε με ήττα στην τελευταία αγωνιστική στο Αγρίνιο.

Εκτός όμως από την άνετη νίκη, τα πέντε γκολ και την φιέστα, στο ματς στο Γ. Καραϊσκάκη είχαμε μία τρομερή στιγμή, όταν στο 80’ οι Πειραιώτες κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Μιχαήλ σε σέντρα του Σεμπά.

Μόλις ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, όλο το γήπεδο σηκώθηκε όρθιο και άρχισε πρώτα να αποδοκιμάζει και στη συνέχεια να χειροκροτάει ειρωνικά, αφού αυτό ήταν μόλις το δέυτερο πέναλτι που κέρδισε φέτος ο Ολυμπιακός. Το προηγούμενο ήταν στις 18 Σεπτεμβρίου στο ματς με τον Ηρακλή, όταν και πάλι το είχε εκτελέσει εύστοχα ο Τσόρι!

Ο Αργεντινός ήταν ο παίκτης που ανέλαβε και σήμερα την εκτέλεση, ωστόσο πήγε… κόντρα στην επιθυμία του κόσμου. Συγκεκριμένα, μόλις ο Ντομίνγκες έστησε την μπάλα στα 11 βήματα, οι φίλοι του Ολυμπιακού άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά έξω – έξω!

Ο Τσόρι όμως δεν τους άκουσε, σημάδεψε σωστά και έγραψε το τελικό 5-0, αν και στον πανηγυρισμό σήκωσε τα χέρια… σαν να ζητάει συγνώμη που σκόραρε!!!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags