Facebook Pixel "Μήνυμα" για Οφοέ! "Με καλή πρόταση τον δίνουμε"!
| 2017-06-21 14:49:00

"Μήνυμα" για Οφοέ! "Με καλή πρόταση τον δίνουμε"!

"Μήνυμα" για Οφοέ! "Με καλή πρόταση τον δίνουμε"!

Στην Πολωνία γράφουν πως ο παίκτης της Λέγκια πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα της Βαρσοβίας, κάνοντας λόγο για το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού...

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "se.pl" αναφέρει οτι ακόμα άγνωστο πού θα συνεχίσει την καριέρα του, του χρόνου ο Οτζίτζα-Οφοέ, που γνωρίζεται με τον τεχνικό του Ολυμπιακού, τον Μπέσνικ Χάσι.

Παράλληλα, τονίζεται πως η Λέγκια θα πρέπει να προετοιμαστεί πως θα χάσει φέτος το μεγαλύτερο αστέρι της και πως λόγω της καλής του σεζόν, είναι φυσιολογικό το γεγονός να υπάρχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον από πολλές ομάδες. Ναι μεν υπάρχει ένας χρόνος ακόμα συμβόλαιο, αλλά αν έρθει η κατάλληλη πρόταση, ο παίκτης και η ομάδα δεν θα έχουν πρόβλημα να αλλάξουν παραστάσεις.

Και το ρεπορτάζ καταλήγει σχετικά. «Την Τρίτη τα μίντια έκαναν ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Βέλγο. Για τους πρωταθλητές Ελλάδας, αποτελεί τον Νο.1 στόχο για αυτή τη μεταγραφική περίοδο και έναν από τους βασικούς παίκτες που θέλει ο Μπέσνικ Χάσι, καθώς τον ξέρει καλά από τον καιρό που ήταν μαζί στη Λέγκια. Ο Αλβανός ήταν εκείνος που έφερε στη Λέγκια τον Οφοέ και οι καλές σχέσεις που έχουν, δεν αποκλείεται να κάνουν πράξη τη μεταγραφή. Αλλά θα πρέπει να βρεθεί λύση με τους επικεφαλής της Λέγκια και αυτό δεν είναι εύκολο. Ο πρόεδρος του κλαμπ, Ντάριους Μιοντούσκι, προσπαθεί να πείσει τον Βέλγο να μείνει στη Λέγκια και πως η ομάδα δεν θέλει να τον πουλήσει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags