Facebook Pixel Βούκοβιτς: "Φυσικά κι έχει ελπίδες κόντρα στον Ολυμπιακό η Παρτιζάν"!
| 2017-07-18 14:09:00

Βούκοβιτς: "Φυσικά κι έχει ελπίδες κόντρα στον Ολυμπιακό η Παρτιζάν"!

Βούκοβιτς: "Φυσικά κι έχει ελπίδες κόντρα στον Ολυμπιακό η Παρτιζάν"!

Ο νεοαποκτηθείς Σέρβος στόπερ του Ολυμπιακού μίλησε στην εφημερίδα "Blic" και μεταξύ άλλων τόνισε οτι η Παρτιζάν, αν παίξει με τους ερυθρόλευκους τελικά, δεν είναι χαμένη από χέρι...

Αναλυτικά η συνέντευξή του

"Είμαι πεπεισμένος πως η Παρτιζάν θα κερδίσει ξανά στην Ποντγκόριτσα και ως εκ τούτου, θα τους περιμένουμε. Ξέρετε πως άρχισα την καριέρα μου στη Λιούτιτσε Μπογκντάνα, είμαι οπαδός του Ερυθρού Αστέρα και ανυπομονώ για τα παιχνίδια με την Παρτιζάν. Παρόλο που όλα είναι δυνατά στο ποδόσφαιρο, η Παρτιζάν θα δυσκολευτεί από τον Ολυμπιακό."

-Ποιοι είναι οι στόχοι για τους ερυθρόλευκους του Πειραιά;

Οι υψηλότεροι, όπως κάθε σεζόν. Ο πρώτος είναι να προκριθούμε στο Champions League και μετά να συνεχίσουμε να κυριαρχούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πιστεύω πως θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε και τους δύο, αλλά θα πρέπει να αναφέρω πως το πρώτο εμπόδιο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση δεν είναι εύκολο. Θα είναι δύσκολο για εμάς να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Βελιγράδι με το οποίο θα γίνουμε το φαβορί, αλλά αν είμαστε από το πρώτο λεπτό συγκεντρωμένοι, θα μπορέσουμε να πάρουμε κάτι θετικό.

-Έχει ελπίδες κόντρα σε εσάς η Παρτιζάν;

Φυσικά και έχει. Η Παρτιζάν είναι η πρωταθλήτρια Σερβίας και αυτό το ματς θα είναι τελείως απρόβλεπτο. Το καλύτερο παράδειγμα που δείχνει πως όλα είναι δυνατά, είναι η Λέστερ, που κέρδισε το πρωτάθλημα στην Αγγλία το 2016, αλλά εγώ δεν θα ήθελα να χάσω από την Παρτιζάν. Έχουν μια αξιοσέβαστη ομάδα και έναν εξαιρετικό τεχνικό, τον Μίροσλαβ Τζούκιτς. Δεν πρέπει να εφησυχάσουμε, αλλά να προχωρήσουμε. Ο Ολυμπιακός γνωρίζει για τη δύναμη της Παρτιζάν και θα είναι προσεκτικός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags