Ο Ντάρκο Λάζοβιτς είναι ο παίκτης, το όνομα του οποίου παίζει δυνατά τις τελευταίες ώρες στα μεταγραφικά της ΑΕΚ, μαζί με τον Μασούντ.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στη δεξιά πτέρυγα, η Ένωση όμως θέλει να τον χρησιμοποιήσει στην αριστερή. Ο 27χρονος Σέρβος εξτρέμ είχε γεμάτη χρονιά πέρσι, με 33 συμμετοχές, 2 γκολ και 5 ασίστ στο ιταλικό πρωτάθλημα, φέτος όμως έχει μετρήσει μέχρι στιγμής μόνο 9 παιχνίδια με τη φανέλα της Τζένοα, της οποίας τις προθέσεις θέλει να βολιδοσκοπήσει ο Δικέφαλος.

Κι αυτό γιατί, η ΑΕΚ επιθυμεί να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή από το Τσατσάκ της Σερβίας με τη μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το sportdog.gr όμως, η ιταλική ομάδα δύσκολα θα έμπαινε σε συζητήσεις γι' αυτή τη μορφή παραχώρησης του ποδοσφαιριστή. Έτσι η υπόθεση ίσως να έχει δυσκολίες για τους Κιτρινόμαυρους.

Οι απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή όμως είναι στα... στάνταρ που αναζητεί η ΑΕΚ. Το συμβόλαιό του στην Ιταλία είναι στις 150.000 ευρώ, ένα ποσό που σίγουρα δεν θα αποτελέσει εμπόδιο για την ελληνική ομάδα, η οποία πρέπει να τα βρει πρώτα με την ιταλική, για να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα.

Δεδομένα, πάντως, η είδηση του ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για τον Σέρβο προκαλεί ερωτηματικά. Όπως το αν η συγκεκριμένη επιλογή αποτελεί εισήγηση Χιμένεθ. Και δεν το λέμε αυτό επειδή στο παρελθόν η Ένωση είχε ενδιαφερθεί ξανά για... Λάζοβιτς.

Αυτή η περίπτωση ήταν διαφορετική, αφού επρόκειτο για άλλον ποδοσφαιριστή, τον Ντάνκο, ο οποίος τότε αγωνιζόταν στην Παρτιζάν. Απλά το γεγονός ότι το σενάριο μεταφέρθηκε πρώτα μέσω του βοσνιακού Τύπου προκαλεί πολλες απορίες...