Facebook Pixel Τα δεδομένα για Μπαμπά στον Ολυμπιακό
| 2018-01-20 23:45:00

Εξελίξεις στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού - Τι περιμένουν για να «χτυπήσουν» ξένο άσο!

Sportdog Team
Εξελίξεις στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού - Τι περιμένουν για να «χτυπήσουν» ξένο άσο!

Ποιος είναι και οι προϋποθέσεις για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα!

Ο Ολυμπιακός, όπως σας έχουμε ενημερώσει και στο παρελθόν, πολύ δύσκολα θα προβεί σε κάποια επιπλέον μεταγραφή τον Ιανουάριο εάν δεν φύγει πρώτα κάποιος άλλος παίκτης του ρόστερ.

Αυτό ισχύει και για τον Τζόναθαν Μπαμπά της Σεντ Ετιέν, ο οποίος αποτελεί μια περίπτωση παίκτη που παρακολουθούν οι Ερυθρόλευκοι, αφού τον γνωρίζει και τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση ο Όσκαρ Γκαρσία.

Ο ίδιος ο παίκτης δεν θέλει να μείνει στη γαλλική ομάδα, καθώς απέρριψε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Συνεπώς, αυτό που συμφέρει τους «Στεφανουά» είναι να τον πουλήσουν άμεσα προκειμένου να μην τον χάσουν ως ελεύθερο. Για τον παίκτη, πάντως, υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι αγοραστές.

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τον Μπαμπά, όμως για να μπορέσει να κάνει για την απόκτησή του, θα πρέπει πρώτα να φύγει κάποιος εκ των υπαρχόντων εξτρέμ της ομάδας, δηλαδή ο Σεμπά ή ο Πάρντο (αφού η παραμονή του Καρσελά οριστικοποιήθηκε).

Μέχρι στιγμής, έχουν γραφτεί σενάρια περί ενδιαφέροντος από την Κίνα για τον Σεμπά, όμως δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη. Συνεπώς, το θέμα του Μπαμπά παραμένει μεν στο προσκήνιο, αλλά με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν μπορεί να προχωρήσει άμεσα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags