Facebook Pixel Sportdog.gr | Η «επιστροφή» που… λύνει τα χέρια του Γκαρσία – Θέλει να δώσει απαντήσεις στην Τούμπα ο παικταράς!
| 2018-02-18 23:04:00

Η «επιστροφή» που… λύνει τα χέρια του Γκαρσία – Θέλει να δώσει απαντήσεις στην Τούμπα ο παικταράς!

Sportdog Team
Η «επιστροφή» που… λύνει τα χέρια του Γκαρσία – Θέλει να δώσει απαντήσεις στην Τούμπα ο παικταράς!

Γιατί... πανηγυρίζει ο τεχνικός του Ολυμπιακού εν όψει ΠΑΟΚ!

O Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες έπειτα από τρία συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, επικρατώντας του Πανιωνίου με 1-0.

Ωστόσο, η είδηση δεν ήταν η νίκη των Ερυθρολεύκων, που ήταν άλλωστε το μεγάλο φαβορί κόντρα στον ελλιπή Πανιώνιο, αλλά το γεγονός ότι για πρώτη φορά μετά από καιρό έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, βγάζοντας ορισμένες αξιόλογες συνεργασίες και δημιουργώντας ουκ ολίγες ευκαιρίες, άσχετα εάν έμειναν στο «φτωχό» 1-0.

Μάλιστα, ακόμα περισσότερα «χαμόγελα» στον κόσμο και στο τεχνικό τιμ της ομάδας έφερε η εμφάνιση του Βάντις Οτζίτζα-Οφόε.

Ο Βέλγος είχε ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν, όμως ο τραυματισμός που αντιμετώπισε τον «φρέναρε», με αποτέλεσμα να έχει κακή παρουσία στα τελευταία παιχνίδια, στα οποία συμμετείχε.

Απόψε, όμως, ο Οφόε έδειξε να βρίσκει τον παλιό καλό εαυτό του. Ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης του Ολυμπιακού, κινούμενος σε όλα τα μήκη του γηπέδου με ή χωρίς την μπάλα. Μάλιστα, πρωταγωνίστησε στις περισσότερες ευκαιρίες της ομάδας του, καθώς σχεδόν κάθε καλή επίθεση των Ερυθρολεύκων πέρασε από τα πόδια. Μην λησμονούμε ότι ο Βέλγος συνδύασε την πολύ καλή εμφάνιση με το νικητήριο γκολ, το οποίο πέτυχε στο 48’.

Η «επιστροφή» του Οφόε σε συνδυασμό με το συνεχές ανέβασμα στην απόδοση του Ταχτσίδη και τους Μάριν, Ανσαριφάρντ, που διατηρούνται σε καλή κατάσταση, κάνουν τον Όσκαρ Γκαρσία να… τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη εβδομάδα. Φυσικά, υπάρχουν και τα μεγάλα ερωτηματικά, όπως ο Μιραλάς, που δείχνει να μην έχει προσαρμοστεί ακόμα και η κατάσταση, στην οποία θα βρεθεί ο Φορτούνης μετά τον τραυματισμό του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags